Polițiștii au întocmit în weekend 22 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Incredibil ce prostii au făcut românii

Redactor:
Marius Olaru
Polițiștii au întocmit în weekend 22 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Incredibil ce prostii au făcut românii
Polițiștii au întocmit în weekend 22 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Incredibil ce prostii au făcut românii / Sursa FOTO: monitorulbt.ro

„Acţiunile Poliţiei Române, împreună cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, au continuat şi ieri, pentru prevenirea şi limitarea răspândirii noului coronavirus (Covid-19). În ultimele 24 de ore, au fost întocmite 22 de dosare penale, conform art. 352 din Codul Penal, privind zădărnicirea combaterii bolilor”, informează IGPR.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenţionale aplicate depășește suma de 1.260.000 de lei. Conform datelor IGPR, au fost aplicate 5.536 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea măsurilor privind carantina ori izolarea, a măsurilor de protecţie individuală şi a celor de diminuare a impactului riscurilor.

Ce prostii au făcut românii care s-au ales cu dosar penal

IGPR exemplifică o serie de evenimente nedorite care s-au petrecut sâmbătă, 17 octombrie.

Județul Alba

  • O petrecere aniversară cu 15 persoane care urma să se desfăşoare la o pensiune din municipiul Blaj nu a mai avut loc, fiind aplicate şi amenzi.

Județul Argeș

  • La o pensiune din Rucăr a fost sistat un eveniment privat la care participau 20 de persoane, fiind dată o amendă. În cazul unei societăţi din Piteşti, de tip fast-food restaurant, având clienţi în incintă la ora 00:30, a fost întocmită documentaţie cu aspectele constatate şi înaintată către I.T.M., în vederea aplicării sancţiunii contravenţionale.

Județul Brăila

  • Poliţiştii au oprit o nuntă la care participau 65 de persoane.

Județul Caraș-Severin

  • Oamenii legii au dat năvală peste invitații la o petrecere organizată după miezul nopţii, în interiorul unui club din Caransebeş. S-au aplicat amenzi drastice.

Județul Ialomița

  • În localitatea Căzăneşti poliţiştii au mers cu chitanțierul de amenzi la o logodnă ce se ținea în curtea unei familii. La fel s-a întâmplat și la un botez, întrerupt într-un local de evenimente.

Județul Iași

  • Aici, polițiștii au  acţionat rapid în comuna Ciorteşti, unde se ținea o cununie civilă (în spaţiu închis). Totodată, în comuna Mogoșești, s-au sistat o nuntă și un botez, evenimente la care s-au aplicat și amenzi.

Județul Mehedinți

  • Oamenii legii au luat legătura cu patru operatori economici unde urmau să se desfăşoare două nunţi, un majorat și un botez. Două dintre aceste evenimente erau programate în municipiul Drobeta Turnu-Severin, iar celelalte în Strehaia. În urma discuţiilor purtate, au fost toate anulate!

Județul Vaslui

  • Poliţiştii au intervenit de îndată pentru sistarea unei cununii civile organizate la un local de alimentaţie publică din Vaslui, într-un spaţiu închis. S-au dat și amenzi!

Județul Ilfov

  • Patru evenimente „rezolvate” de polițiștii din Ilfov: au întrerupt o cununie şi un botez desfăşurate în două saloane din Baloteşti, un parastas într-un restaurant din Voluntari şi o nuntă din curtea unui imobil din Mogoşoaia. Toate au fost urmate și de sancţiuni contravenţionale.
VIDEO ŞOC | Ce fac aceste asistente dintr-un spital COVID: ”Batjocoresc morţii”. Şefii spitalului au...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
FOTO. Nicoleta Luciu, cel mai fierbinte pictorial! Imaginile tinereții într-o decapotabilă din piele
FOTO. Transformare ireală: așa arată unul dintre cei mai renumiți cântăreți români, la 60 de...
Este oficial! Capitala intră în scenariul roșu. Ce s-a decis în cadrul ședintei de azi....
Restaurant deschis în pandemie. Ce a decis să facă un chef cu banii de la...
Un influencer urmărit de 1 milion de oameni a murit de COVID-19, deși era convins...
Râzi cu lacrimi! Ce a pățit în Vama Veche o virgină din București
Patrick Cioaca nu mai exista. Ce s-a ales de baiatul Elodiei si al lui Cristian...
Cristofor Columb a fost EXHUMAT! Cine era de fapt MARELE explorator. Istoria Americii nu va...
Traian Băsescu, scos din sărite: ”Măi dobitocule! Marş afară javră mincinoasă”. Cine i-a provocat această...
BOMBĂ! Ce se va întâmpla cu 3 zile înainte de Ajunul Crăciunului 2020. Predicțiile femeii...
Țara care SE ÎNCHIDE COMPLET! Mesajul șocant al Guvernului acestei țări
Ai unul dintre aceste simptome? Atunci ești considerat suspect de COVID-19
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Ziaristul care s-a luptat cu presa, detectivii particulari, izolarea, ameninţările şi cu un colos financiar...
Inchide