Polițiștii din Târgu-Mureș au reținut cinci persoane pentru trafic de droguri de mare risc – FOTO

Redactor:
Ioana Tudorascu
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Târgu-Mureș, cercetează cinci bărbați bănuiți de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 3 decembrie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Târgu-Mureș, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu-Mureș, au efectuat 7 percheziții domiciliare, la locațiile folosite de membrii unei grupări infracționale.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 1.000 de grame de muguri de cannabis, 750 de grame de rezină de cannabis, 50 de grame substanțe cu efect psihoactiv, 20 de grame de cocaină, 10 grame ciuperci halucinogene, 71 de comprimate de ecstasy, o armă cu aer comprimat, 7 telefoane mobile, 34.500 de lei și 450 de euro.

În urma administrării probatoriului, la data de 3 decembrie a.c., față de 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani, toți din municipiul Târgu-Mureș, a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, fără drept, trafic de droguri de risc și operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

La  acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.
Inchide