Posibil caz de crimă | Adolescent din Bacău, acuzat că și-a omorât tatăl și l-a îngropat în spatele casei

Posibil caz de crimă | Adolescent din Bacău, acuzat că și-a omorât tatăl și l-a îngropat în spatele casei
Publicat: 27/01/2020, 17:40

Primele cercetări arată că băiatul de 16 ani a intervenit în conflictul dintre cei doi părinți, care a degenerat, iar adolescentul a vrut să îi ia apărarea mamei sale.

„Din cercetările efectuate până în prezent au rezultat date conform cărora inculpatul, un minor de 16 ani, pe data de 16 ianuarie, în timp ce se afla la domiciliu, împreună cu părinții, a intervenit într-o dispută iscată între aceștia, iar ulterior l-ar fi lovit, în mod repetat, pe tatăl său, cu pumnii și un corp contondent, provocându-i leziuni care au dus la deces în scurt timp”, a declarat, luni, pentru Mediafax, Sorina Finică, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Anchetatorii au fost sesizați abia pe 25 ianuarie, când atât vecinii, cât și angajatorul bărbatului au sesizat dispariția acestuia.

Ajunși la locuința bărbatului, polițiștii au început cercetările și au găsit cadavrul îngropat în grădina locuinței, a precizat sursa citată.

Tânărul de 16 ani a fost reținut și prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetat pentru omor. Magistrații au admis propunerea procurorilor, iar acesta este acum arestat preventiv.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase