Povestea lui Hulk, primul cățel de culoare verde născut în Statele Unite

Povestea lui Hulk, primul cățel de culoare verde născut în Statele Unite
Publicat: 17/01/2020, 19:24

Stăpâna animalului, Shana Stamey a povestit pentru un post local de televiziune că după un travaliu care a durat trei ore, puii s-au născut normal.

Excepția a fost cel de-al patrulea pui născut, care are blana verde deschis.

Președintele British Veterinary Association, Daniella Dos Santos, a explicat faptul că nuanța neașteptată s-ar putea să aibă o explicație cât se poate de simplă: „culoarea verzuie a cățelului s-ar putea să fie cauzată de meconiu, prima eliminare de fecale a unui mamifer, care s-ar putea să se fi petrecut în acest caz înainte ca puiul să fie fătat”.

„S-ar putea ca nuanța să se schimbe în timp”, a comentat medicul.

Proprietara animalului a dezvăluit că familia sa a hotărât să îi pună cățelului numele Hulk, după cunoscutul personaj verde din benzile desenate.

Alte nume pe care familia le-a luat în considerare au fost Gremlin sau Fistic.

Cum blana cățelului a început să își schimbe culoarea, micul patruped s-a ales și cu porecla Pikachu, după cunoscutul personaj galben Pokémon.

Nu este pentru prima dată când apare un cățel cu blana de culoare verde, în iulie 2017, o cățelușă golden retriever din Scoția având între cei nouă căței fătați unul cu blană verde. În acea situație, culoarea animalului a fost determinată de un pigment numit biliverdină găsit în placentă și amestecat cu lichidul amniotic.

sursa foto: Twitter

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase