Pozițiile diferite asupra vaccinării anti-COVID ar fi dus la despărțirea dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet

Pozițiile diferite asupra vaccinării anti-COVID ar fi dus la despărțirea dintre Jason Momoa şi Lisa Bonet
Jason Momoa și soția sa, Lisa Bonet / Sursă Foto: YouTube - Captură
Publicat: 21/01/2022, 22:58

Vedetele americane Jason Momoa şi Lisa Bonet s-ar fi despărțit din cauza opiniilor diferite în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID, relatează online ziarul spaniol ABC.

Cu toate că mariajul lor a durat cinci ani, cei doi actori sunt împreună de peste 16 ani.

Jason Momoa (42 de ani) a devenit cunoscut după participarea sa în serialul „Game of Thrones”, în timp ce pe Lisa Bonet (54 de ani), publicul o ştie din serialul „The Cosby Show”, unde o interpreta pe fiica celebrului comediant, căzut în prezent în dizgraţie, după ce a fost condamnat pentru abuzuri sexuale.

Actorul este cel care a anunțat despărțirea

Jason Momoa este cel care a făcut anunţul pentru milioanele de fani de pe reţelele de socializare, printr-o postare în care a dezvăluit că familia lui „nu poate face excepţie” de la actualele „vremuri de transformare”, precizând că, deşi drumurile lor în căsnicie se despart, dragostea lor „va continua şi va evolua”, scrie Agerpres. Lisa Bonet este celebră şi pentru controversatele sale opinii cu privire la vaccinare. În opinia sa, vaccinurile pot provoca în timp leucemie, scleroză multiplă şi pot genera inclusiv sindromul morţii subite.

Pentru a-şi putea continua vieţile separat, „cu demnitate şi onestitate”, Jason Momoa a precizat: „Ne eliberăm unul pe celălalt pentru a fi ceea ce suntem şi pentru a putea evolua. Devoţiunea faţă de copiii noştri rămâne neclintită şi sfântă”, a adăugat el.

Cei doi sunt au împreună o fată, Lola (14 ani), şi un băiat, Nonoa-Wolf (13 ani).

În momentul în care s-au cunoscut, în 2005, Lisa era divorţată de cântăreţul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoë Kravitz.

Jason nu era cunoscut pe vremea aceea, însă interpretarea lui Khal Drogo, în primul sezon al serialului „Game of Thrones”, l-a propulsat la faimă. Actorul era obsedat de Lisa, încă de la vârsta de 8 ani, şi era fanul ei numărul unu. S-a încăpăţânat să o cucerească, şi a reuşit.

Actriţa a mărturisit, într-un interviu, că atunci când s-au întâlnit, el a ridicat-o în braţe ca pe un fulg şi a plecat cu ea pe umeri. „Stilul omul cavernelor!”, a spus ea, amintind că Jason are 1,93 metri înălţime şi cântăreşte 110 kilograme, în timp ce ea are 1,57 metri şi 47 de kilograme.