• Publicat:
Știri

Prima imagine cu mama care i-a „furat” iubitul fiicei sale de 16 ani. Ambele sunt însărcinate cu bărbatul

O mamă și fiica ei sunt gravide cu același bărbat, după ce femeia i-a „suflat" iubitul tinerei de 16 ani. Cazul incredibil a revoltat opinia publică.

Sorin Savin, de 27 de ani, a avut o relație cu fiica femeii de 16 ani. Mai mulți ani, cei doi au avut relații intime, iar de ceva timp, bărbatul s-a orientat spre mama fetei, cu care a început să facă sex.

După ce a lăsat-o gravidă și pe viitoarea „soacră”, individul a încercat să o violeze pe fata cea mică a femeii.

Minora de 12 ani a fost găsită în timp ce rătăcea prin sat, iar localnicii au chemat Poliția, scrie vremeanouă.ro.

Mama fetei de 16 ani, care s-a culcat cu individul în perioada decembrie 2017-ianuarie 2018, pe când fiica avea 13 ani, e gravidă cu viitorul „ginere” și va naște peste patru luni.

„S-a întocmit dosar penal, pentru infracțiunea de act sexual cu un minor si se fac cercetãri, pentru corupere sexualã”, a precizat Loredana Stavãr, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui.

„Minorele în vârstã de 12, respectiv 16 ani, sunt securizate la CPRUCANE Bârlad. Cazul va fi evaluat, în întreaga sa complexitate. împreună cu organele de cercetare penalã. În ceea ce priveste suspiciunile de agresiuni sexuale”, a declarat Irina Câmpeanu, purtãtor de cuvânt al DGASPC Vaslui. Sorin Savin este cercetat în stare de libertate.

FOTO: VREMEANOUĂ.RO

×
Inchide