Primarul care și-a filmat fata în timp ce o umilea șochează din nou. O altă înregistrare în care își terorizează familia: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Redactor:
Alexandra Mortu
Primarul care și-a filmat fata în timp ce o umilea șochează din nou. O altă înregistrare în care își terorizează familia: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”
Primarul care și-a filmat fata în timp ce o umilea șochează din nou. O nouă înregistrare în care își terorizează familia: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Primarul din Sângeorz-Băi, care a fost exclus din PNL, șochează din nou, după ce în spațiu public a apărut o înregistrare audio în care își teroriează familia, după ce miercuri a fost făcută publică o filmare în care Traian Ogâgău își filmează fiica dezbrăcată în timp ce o ceartă și o umilește.

În noua înregistrare, apărută joi, se aude plânsul unui copil și suspinele de durere, iar primarul țipă „Gura mică!”, în timp ce pare că trântește și aruncă cu diverse obiecte conform zgomotelor de pe fundal, potrivit adevarul.ro.

Însă se mai aude și o altă voce, care pare a fi a unui copil, posibil un frate mai mare. Această persoană încearcă să o calmeze pe fețită și o sfătuiește ce să facă pentru a scăpa din mâinile abuzatorului: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”.

O nouă înregistrare în care își terorizează familia: „Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap”

Copleșită de tot ceea ce se întâmplă cu ea, fetița întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”.

La doar câteva momente după, primarul din Sângeorz-Băi se dezlănțuie și începe să înjure și să facă amenințări, inclusiv față de mama copiilor săi, de care este divorțat: „Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”. Înjurăturile bărbatului sunt greu de redat, îl invocă pe Dumnezeu, pe mama fostei soții, morminte ș.a.m.d.

„Ooff, ce-ţi face tati!!!”

De asemenea, în înregistrare mai pot fi auzite vocile a doi copii, apoi cea a unei femei, care este probabil mama copiilor. Pare că aceasta a fost martoră la întreaga scenă, încă de la început. La un moment dat, aceasta îi transmite lui Traian Ogâgău să își ducă lucrurile la „Rapsodia” și că nu mai are ce căuta în „Huniazilor”. În acel moment, încep să se audă tot felul de zgomote, bufnituri, trosnituri și țipetele fetiței îngrozite, dar și un… „Ooff, ce-ţi face tati!!!”

După câteva momente, se aude iar vocea bărbatului, care, printre zgomote de obiecte lovite, spune:

„Tot, pregătit frumos, şi cu mine ai încheiat! Ordinară şi penală ce eşti! Stai că te … (ininteligibil-n.r.). Aia-i lege. Exact ce meritai, aia ai să ai! (…) Îmi pare bine că ţi-am dat un pumn… un picior în cap ca la o minge”, spune Traian Ogâgău.

Apoi iar începe cu tot felul de înjurături și apostrofări, care – probabil – îi sunt adresate fostei soții.

La un moment dat, printre zgomote și înjurături, se aud și vocile șoptite ale copiilor, dar și cuvântul „Poliție”.

La finalul înregistrării, bărbatul își întreabă unul dintre copii dacă merge cu el la tuns, iar acesta îi răspunde că nu, ulterior tatăl spunându-i „Ţi-ai făcut codiţe. Bravo”, iar copilul continuă – „Ca şi-o fetiţă”.

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica dezbrăcată, în genunchi și cu mâinile ridicate, forțând-o să repete după el: „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”

Traian Ogâgău, primar al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, s-a filmat în timp ce își umilește fiica, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Înregistrarea video a fost făcută publică de presa locală. Edilul a replicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, susținând că totul este pus la cale de adversarii săi politici și menționând – în favoarea metodelor sale de „educație” un citat din Biblie: „Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze”.

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine „Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Și de acum îs cuminte”, „Și nu mai sunt dezordonată”.  Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, „nu mai sunt o figurantă”.

Ulterior, primarul a declarat că fetița abia ieșise din duș, de aceea era dezbrăcată și avea părul ud.

„Am pus-o să repete să-i trimit mamei sale”

„Eu îți spun cum îi spun, tu îți extragi de aici ce vrei și cum vrei, că m-am săturat… Am fost asta iarnă la schi cu copiii în Austria, iar Traiana a devenit obraznică pe acolo. A fost ieșită din duș, dezbrăcată și cu părul ud, și am pus-o la colț, la perete, și am pus-o să repete să-i trimit mamei sale. I-am trimis înregistrarea mamei sale, iar de acolo a dispărut și nu știu cum a ajuns pe unde a ajuns. Fiecare își apostrofează copilul sau îi aplică pedepse cum consideră el. Eu nu consider că am umilit-o. Decât să ajungă pe la vreo 18 ani o drogată, cum sunt unii copii de demnitari și de șmecheri, mai bine câte-o lecție din asta”, a declarat Traian Ogagau, pentru Știri de Bistrița.

 

 

Înlocuitor pentru Pigliacelli! Universitatea Craiova e gata de o nouă lovitură în Liga 1
Pepe, primele declarații! De ce a agresat-o pe Raluca! E ireal, va ieși un scandal...
FOTO. Alexandra Stan, apariție de infarct! Ținuta controversată, fără lenjerie intimă, a lăsat la vedere...
FOTO. Cum arată Larisa Drăgulescu, fosta soție a legendarului gimnast! Trăiește o nouă poveste de...
Decizia judecătorilor a venit ca un trăznet pentru Alex Bodi! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu,...
VIDEO Misterul din deşert: Artă sau OZN? Un obiect bizar a fost descoperit în mijlocul...
Ghinion teribil: După ce a avut, pe rând, malarie, febră dengue și Covid, un britanic...
Pepe, primele declarații! De ce a agresat-o pe Raluca! E ireal, va ieși un scandal...
Ce fac musulmanii în noaptea nunţii, în dormitor. Tradiţia care şochează întreaga lume
Descoperire FASCINANTĂ în Polonia! Este asta DOVADA absolută a existenței altor CIVILIZAȚII?
ȘOC! Topul bărbaților din showbizul românesc care și-au bătut crunt iubitele. Dragoste chiar este oarbă...
Cum au reușit cercetătorii, de fapt, să găsească vaccinul miraculos. Ce descoperire uriașă au făcut
Pensii MAI MARI cu 46% și alocații DUBLATE! Anunțul oficial al ministrului Economiei
Ele sunt considerate cele mai frumoase femei din lume, din toate timpurile. Cum arată
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care sunt cărţile preferate ale unuia dintre cei mai cunoscuţi investitori din IT-ul românesc. Sursa...
Codin Maticiuc și-a speriat fanii! Actorul a apărut plin de răni pe Instagram: „După cum...
Inchide