PROGNOZA METEO ANM. Cum va fi vremea în weekend în București și în țară

PROGNOZA METEO ANM. Cum va fi vremea în weekend în București și în țară
Publicat: 13/09/2012, 15:53
Actualizat: 30/07/2014, 00:18

ANM a dat PROGNOZA METEO pentru weekend, în București și în țară:

ÎN ȚARĂ( vineri): Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul, variabil, se va înnora treptat în vestul și sud-vestul țării, unde vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, izolat în cursul zilei și local, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 33 de grade, cele mai ridicate fiind în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 8 și 18 grade, ușor mai ridicate pe litoral, dar mai scăzute în estul Transilvaniei.

ÎN ȚARĂ(sâmbătă): Vremea va deveni în general instablă. În vestul, centrul și nordul teritoriului precum și în zona de munte vor fi înnorări temporare, averse și descărcări electrice. În Muntenia, Moldova și Dobrogea vremea va fi caldă, cu cerul variabil în cursul zilei, dar cu înnorări seara și noaptea, când local se vor semnala fenomenele asociate instabilității atmosferice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime, în scădere în jumătatea nord-vestică vor fi cuprinse, în general, între 22 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade.

LA BUCUREȘTI(vineri): Vremea va fi predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

LA MUNTE(vineri): Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul, variabil, se va înnora treptat în Carpații Ocidentali, vestul Carpaților Orientali și extremitatea nordică a Carpaților Orientali, unde vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, izolat în cursul zilei și local, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă. Temperatura aerului va crește ușor față de ziua precedentă.

LA MUNTE(sâmbătă): Vremea va deveni în general instablă. Cerul va prezenta înnorări temporare și se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperatura aerului va marca o scădere față de ziua precedentă în masivele vestice și nordice.

LA MUNTE(duminică): Vremea se va răci și în masivele sudice și estice astfel încât va deveni normală din punct de vedere termic în toate zonele montane. Cerul va fi temporar noros și local va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

LA MARE(vineri): Vremea se va încãlzi usor. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensifcãri trecãtoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 25 de grade. iar cele minime între 19 și 20 de grade.Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã între 21 și 22 de grade.

LA MARE(sâmbătă): Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade, iar cele minime între 19 și 20 de grade. Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã între 20 și 22 de grade.

LA MARE(duminică): Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, temporar mai noros ziua, când vor cãdea averse slabe de ploaie, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificãri temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 25 de grade, iar cele minime între 17 și 18 grade. Temperatura apei mãrii va fi cuprinsã între 19 și 21 de grade.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu