Protest la Spitalul Floreasca, unde e internat Adrian Năstase după tentativa de sinucidere. VIDEO

Protest la Spitalul Floreasca, unde e internat Adrian Năstase după tentativa de sinucidere. VIDEO
După tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, doi tineri au venit la spitalul Floreasca, având o pancartă pe care scria: "Ești mulțumit, Băsescu? Câți oameni ai omorât până acum?

După tentativa de sinucidere a lui Adrian Năstase, doi tineri au venit la spitalul Floreasca, având o pancartă pe care scria: „Ești mulțumit, Băsescu? Câți oameni ai omorât până acum?”.

Întrebați de reporterul gândul, cei doi au spus că au venit la spitalul unde este internat fostul prim-ministrul Adrian Năstase, după ce a încercat să se sinucidă, pentru că vor și ei „să contribuie cu ceva la căderea puterii actuale”.

Unul dintre ei a apreciat că gestul fostului premier a fost „ultima opțiune”. „S-a gândit că ultima șansă să nu intre mâine afost asta ca să demonstreze ori că evinovat, ori că nu e vinovat”, a declarat tânărul. El a precizat că nu are o legătură cu familia Năstase, însă citește presa zilnic și și-a format „o opinie despre ce se întâmplă în România”.

Radu Piturlea, unul dintre protestatari, susține că studiază în Statele Unite ale Americii și că este elev în clasa a XII-a. A ales să vină la spitalul Floreasca „ca să îmi exprim libertatea de discurs pe care o democrație ar trebui să o aibă și ca în sfârșit să pot să acționez. Să nu mă uit numai la știri, să pot și eu să contribui și eu cu ceva la căderea puterii actuale”. Tânărul a mai spus că președintele țării, Traian Băsescu, ar fi responsabil de ceea ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase. „Băsescu are mai multă vină, deoarece a lăsat justiția să îl bage pe Năstase la pârnaie și Năstase (nr. Este vinovat) pentru că a vrut să scape prin împușcare, dar este și de vină sistemul actual”, a spus Radu Piturlea.

Iosif Flavius, cel de-al doilea tânăr, susține că este student în Danemarca și că nu este pentru prima dată când protestează. „Momentul acesta este un prilej să îmi exprim punctul de vedere. Am participat și la manifestările din Piața Universității Seria aceasta de folosiri nepotrivite ale puterii din ultimele zile au dovedit că România nu este într-o situație prea bună”, a punctat tânărul.

Întrebat dacă Năstase ar fi nevinovat, Iosif Flavius a răspuns că: „Nu pot să spun asta. Este pur și simplu necinstit ca timp de 6 ani să nu se ia o decizie și exact în momentul în care Băsescu a simțit că a pierdut puterea a început acum să acționeze”.

Seara a fost una nelipsită de incidente la Spitalul Floreasca. După cei doi tineri care au protestat în fața unității sanitare nemulțumiți de felul în care funcționează justiția română, alte două persoane și-au manifestat indignarea în fața camerelor de filmat.

 

La Spitalul Floreasca, așteptând vești despre Adrian Năstase, se afla și Florin Fătu, președintele Partidului Revoluției Române. Acesta a declarat pentru reporterul gândul că ceea ce i s-a întâmplat fostul premier ar fi „o comandă politică de la președintele țării”.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă în seara de miercuri, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul „Trofeul calității”.

 

 

 

 

 

 

Ce obiect a furat din Casa Albă un român care se afla în vizită la...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
Vedete din România care au apărut în Playboy. Gimnastele care au lăsat TOT la vedere...
Pandemia COVID-19 îngreunează perspectivele legate de pensii pentru miliarde de oameni
Prima țară europeană în lockdown total. Cetățenii pot ieși din case doar dacă au un...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut asta de față...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
BCR, decizia care îi vizează pe toți clienții. Este interzis cu desăvârșire
Disperarea a pus stăpânire în spitalele românești. 'Pacienți care s-au agățat de asistente, implorând să...
Se întoarce România la starea de urgenţă şi carantină? Răspunsul dat de Nelu Tătaru
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Inchide