PROTEST. Oamenii s-au adunat din nou în Piața Victoriei. Viorel Cataramă, prezent la manifestație: „Ne cerem drepturile! În fruntea țării se află oameni fricoși, lași și corupți!” – FOTO/VIDEO

PROTEST. Oamenii s-au adunat din nou în Piața Victoriei. Viorel Cataramă, prezent la manifestație: „Ne cerem drepturile! În fruntea țării se află oameni fricoși, lași și corupți!” - FOTO/VIDEO
Oamenii s-au adunat din nou în Piața Victoriei. Viorel Cataramă, prezent la manifestație: „Ne cerem drepturile! În fruntea țării se află oameni fricoși, lași și corupți!” / Sursă FOTO: Alexandra Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 13/06/2020, 22:05
Actualizat: 13/06/2020, 22:45

Un nou protest a avut loc în Piața Victoriei din București, în cursul zilei de sâmbătă, 13 iunie, oamenii militând pentru încetarea stării de alertă din România. La manifestație a participat și Viorel Cataramă care a susținut că își cere dreptul la o viață normală. 

Acesta a susținut că restricțiile nu se justifică pentru că virusului nu este mai periculos comparativ cu altele, potrivit România TV.

Ulterior, Viorel Cataramă a explicat manifestația din Piața Victoriei într-o postare pe Facebook în care menționa că „milioane de concetățeni au fost aduși în pragul nebuniei, al sărăciei sau chiar al foametei”.

„Astăzi în Piață Victoriei se naște MIȘCAREA PATRIOȚILOR ROMÂNI, o forță care lupta pentru SUVERANITATEA României și care se bazează pe sprijinul patrioților, a celor curajoși, dispuși chiar să-și dea viață pentru binele patriei lor!

Condamnăm cu fermitate suprimarea drepturilor și libertăților fundamentale ale oamenilor, acțiuni comise abuziv, conștient și asumat prin încălcarea Constituției, de către președintele țării și toate partidele parlamentare! Milioane de concetățeni au fost aduși în pragul nebuniei, al sărăciei sau chiar al foametei, milioane de români au fost considerați infractori și arestați la domiciliu fiind gășiți vinovați că au peste 65 de ani.

S-a suprimat dreptul la viață (prin interzicerea accesului în spitale) a unor bolnavi a căror singură vină a fost că nu s-au îmbolnăvit de Covid-19. Cerem cu fermitate Parchetului General să demareze o anchetă și să-i aducă în fața justiției pe toți cei vinovați de moartea acestor oameni nevinovați!”, a scris Viorel Catarmă pe Facebook.

Viorel Cataramă, despre protestul din Piața Victoriei: „În România a fost instaurată dictatură politico-medicală. Milioane de concetățeni au fost aduși în pragul nebuniei”

De asemenea, aceasta și-a susținut „pledoaria” invocând exemplul altor țări în care au fost demarate anchete în cotnextul pandemiei de coronavirus.

„Țări europene, precum Franța, au demarat deja această acțiune. Economia țării a fost pusă la pământ, capitalul românesc a fost distrus aproape în totalitate, șomajul este în floare! Și asta, pentru că în fruntea țării se află oameni fricoși, lași și corupți! Într-o perioada cu atâtea sacrificii, bugetul țării a fost devalizat prin achiziții la prețuri umflate nejustificat și nenecesare.

Trebuie să conștientizăm că datorită acestor abuzuri, pensiile și alocațiile pentru copii nu mai pot fi majorate, banii respectivi fiind folosiți la cumpărarea de măști, mănuși și alte asemenea lucruri… Și toate acestea pentru ce? Pentru un virus care există, dar nu este nici pe departe așa de primejdios așa cum a fost prezentat; coronavirus este o alarmă falsă, pericolul nu este mai mare decât nivelul considerat normal în cazul epidemiilor în general. Și asta o spune o agenție guvernamentală din Germania și o confirmă realitatea!

În România a fost instaurată dictatură politico-medicală; în loc să se ocupe de tratarea bolnavilor, doctori precum Arafat, Cercel și Rafila ne amenință de dimineață până seară în spațiul public, băgându-ne pumnul în gură pentru a ne face bine cu forță. Mai devreme sau mai târziu și acești medici vor trebui să dea socoteală pentru ce au făcut”, a scris Viorel Cataramă pe Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Noua regulă de pe 31 MARTIE. Este absolut OBLIGATORIU pentru milioane de români care călătoresc
Prințul Harry, presat de Meghan să se împace cu Familia Regală. Este un interes la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația