PROPUNERE. Mohammad Murad, posibil candidat al Patrioților Români la Primăria Capitalei: Viorel Cataramă: Deși este de origine libaneză, a devenit un bun român

PROPUNERE. Mohammad Murad, posibil candidat al Patrioților Români la Primăria Capitalei: Viorel Cataramă: Deși este de origine libaneză, a devenit un bun român
Viorel Cataramă și Mohamad Murad / Sursa: Facebook - Viorel Cataramă
Publicat: 31/05/2020, 14:42
Actualizat: 06/04/2021, 22:17

Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală și a recent lansatei alianțe politice „Mișcarea Patrioților Români”, a anunțat, pe contul de Facebook, că i-a propus omului de afacerei Mohammad Murad să candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, propunere care, potrivit spuselor lui, ar fi fost acceptată „de principiu”.

Omul de afaceri Mohammad Murad, proprietarul lanțul lanțului hotelier Phoenicia, a fost adordat de Viorel Cataramă pentru a reprezenta nou anunțata alianță în cursa pentru Primăria Municipiului București.

„Astăzi m-am întâlnit la Mamaia cu Dr. Mohamad Murad. I-am propus să fie candidatul Mișcării Patrioților Români la Primăria Capitalei. Am făcut această propunere având în vedere performanțele obținute în sectorul privat (peste 3000 locuri de muncă, peste 1 milion de mp construiți) precum și implicarea în nenumărate proiecte sociale. Deși este de origine libaneză, după 35 de ani petrecuți în România, dl. Moha cunoaște realitățile țării, devenind un bun român. Propunerea a fost acceptată de principiu, urmând ca detaliile să fie stabilite ulterior”, a scris Viorel Cataramă, pe Facebook.

Platformă program: Suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis

„Mișcarea Patrioților Români” este un proiect anunțat de fostul candidat la Cotroceni tot pe rețeaua de socializare, în urmă cu câteva zile. Nu este menționată componența alianței, dar aceasta are deja o platformă program.

Printre punctele menționate se numără: respectarea drepturilor și libertăților; orice suspendare va putea fi făcută numai prin referendum, naționalizarea resurselor naturale și a utilităților, destructurarea cartelurilor bancare, spargerea monopolurilor multinaționalelor, limitarea cumpărării de terenuri agricole de către străini, suspendarea și demiterea președintelui Klaus Iohannis pentru încălcarea gravă a Constituției, îndeosebi a libertăților și aducerea în fața justiției a persoanelor vinovate pentru suprimarea dreptului la viață a unor români nevinovați”.

Omul de afaceri Viorel Cataramă este recunoscut pentru tentativele recente de autoinfectare cu noul coronavirus, eșuate, în numele drepturilor și libertăților fundamentale. Pentru a-şi duce planul la bun sfârşit, el a mers în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde erau zeci de cazuri confirmate cu SARS-CoV-2.

Într-o intervenție recentă la Gândul Live, Viorel Cataramă a declarat că, din punctul său de vedere, faptul că unele persoane cu alte afecțiuni decât COVID-19 nu au avut acces la serviciile medicale în perioada stării de urgență reprezintă o „crimă împotriva românilor” și i-a indicat ca vinovați pe președintele României și pe parlamentari. În plus, el crede că prin deciziile precum cea legată de măsurarea temperaturii la intrarea în magazine, multinaționalele îi jignesc pe români.

Madalina Prundea
Absolventă a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Facultății de Litere, Mădălina mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York