Raed Arafat: „Un nou fake news menit să decredibilizeze activitatea instituţiei pe care o coordonez şi a mea profesională”

Raed Arafat: Un nou fake news menit să decredibilizeze activitatea instituţiei pe care o coordonez şi a mea profesională
Raed Arafat / Sursa Foto: MEDIAFAX FOTO
Publicat: 29/03/2022, 22:12
Actualizat: 29/03/2022, 22:43

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), acuză din nou presa de răspândirea de „fake news”.

Demnitarul a scris pe o rețea de socializare că astăzi au circulat o serie de informații false care contestă legitimitatea poziției sale de șef al DSU.

În cadrul textului publicat pe Facebook, secretarul de stat a demontat fake-news-ul „prezentând adevărul prin documentele legal emise la nivelul Ministerului Afacerilor Interne”.

„Informațiile false circulate astăzi care contestă legitimitatea poziției mele de șef al DSU sunt un nou fake news menit să decredibilizeze activitatea instituției pe care o coordonez și a mea profesională, cât și personală!

Demontarea este ușoară, prezentând adevărul prin documentele legal emise la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și care demonstrează prin cel mai recent act în vigoare și în prezent, faptul că ocup poziția 3 din structura de conducere a MAI, respectiv cea de “secretar de stat șef al Departamentului pentru Situații de Urgență”.

De subliniat este faptul că numirea în funcția de secretar de stat este în atributul prim-ministrului, iar stabilirea poziției în structura de conducere aparține ministrului, așa cum reiese din documentul prezentat în anexă!”, a scris Raed Arafat astăzi pe pagină sa de Facebook.

Informația despre care secretarul de stat DSU spune că este un fake-news poate fi consultată Aici.