Raluca Turcan: PNL a câştigat 43 de primării din judeţul Sibiu. Este o victorie care ne obligă la acţiune

Raluca Turcan: PNL a câştigat 43 de primării din judeţul Sibiu. Este o victorie care ne obligă la acţiune
Publicat: 28/09/2020, 11:20
Actualizat: 28/09/2020, 11:25

PNL Sibiu a câştigat 43 primării din judeţul Sibiu, cu nouă mai multe decât cele 34 pe care le conduceau până la alegerile de duminică, anunţă vicepremierul Raluca Turcan, lider al PNL Sibiu.

„Este cel mai optimist semnal ca sibienii au încredere în noi, o dovadă că munca liberalilor este apreciată de cei în slujba cărora suntem: locuitorii acestui judeţ. Rezultatele obţinute, unele în faţa cărora, în anumite comunităţi, competitorii noştri ar trebui să tragă învăţăminte cu privire la felul în care se tratează problemele oamenilor, ne motivează, iar acest lucru se va vedea. Am câştigat administraţii care vor avea de rezolvat probleme serioase, dar alături de care se vor afla toţi liberalii, colegii din Consiliul Judeţean, din Guvernul României, toţi primarii cu experienţă ai judeţului”, scrie Raluca Turcan.

Conform acesteia, PNL Sibiu a câştigat primăriile Mediaş, Agnita, Avrig, Cisnădie, Copşa Mică, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Sălişte, Tălmaciu, Alma, Arpaşu de Jos, Aţel, Axente Sever, Bîrghiş, Bazna, Biertan, Blăjel, Boiţa, Brădeni, Brateiu, Bruiu, Cristian, Dârlos, Gura Râului, Jina, Ludoş, Marpod, Moşna, Orlat, Păuca, Porumbacu de Jos, Cârţa, Racoviţa, Răşinari, Râu Sadului, Sadu, Şeica Mare, Şeica Mică, Şelimbăr, Slimnic, Şura Mare, Şura Mică, Tilişca.

„Este o victorie bazată pe proiecte bine scrise, pe comunicarea reală cu oamenii din fiecare cartier al oraşului, o victorie care ne obligă la acţiune”

„Vom reprezenta în Consiliul Local Sibiu, aşa cum am făcut în toate situaţiile, interesul public. Am primit misiunea de a veghea de mai îndeaproape ca oricând la bunul mers al administraţiei sibiene. Adrian Bibu a obţinut un rezultat care chiar dacă nu îl instalează în funcţia de primar, îl califică drept câştigător. Este cel mai bun scor electoral al PNL Sibiu la alegerile locale din ultimii 20 de ani, iar pentru asta îl felicit pe el, întreaga echipă a organizaţiei municipale, pe toţi cei care au muncit în aceste luni pentru a prezenta sibienilor un program electoral profesionist şi le mulţumesc tuturor celor care ne-au votat”, scrie vicepremierul.