Răzvan Ciobanu a murit într-un accident rutier în Constanța. Trupul acestuia, găsit de un localnic / Creatorul de modă nu purta centura de siguranță

Publicat: 29/04/2019, 13:08

UPDATE.Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță în momentul accidentului. A fost deschis dosar penal. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul accidentului în care a murit creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Surse din anchetă au arătat că designerul nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări in rem pentru ucidere din culpă după ce creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în accident rutier.

Surse din anchetă au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranță, aceasta fiind prinsă în spatele scaunului.

De altfel, din cauza impactului și a faptului că nu purta centura de siguranță, creatorul de modă a fost proiectat în afara autoturismului.

Designerul a murit pe loc.

Acesta era singur în mașină în momentul impactului, iar trupul său a fost găsit de un localnic, în jurul orei 7, luni dimineața.

Primele cercetări arată că mașina condusă de Răzvan Ciobanu a mers pe un drum de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, au spus reprezentanții Poliției Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Știrea inițială.Potrivit Poliției Constanța, accidentul s-a produs pe din cauza vitezei neadaptate.

„A fost un accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DN 22 B. Este o autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei. Un bărbat de 43 de ani a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, au anunțat reprezentanții Poliției Constanța.

Surse din anchetă spun că la volanul mașinii era creatorul de modă Răzvan Ciobanu.

Acesta era singur în mașină când s-a produs accidentul.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost un personaj controversat, fiind celebru atât pentru colecțiile sale, cât și pentru viața personală.

A debutat în modă la vârsta de 19 ani, iar, în 2007, participa alături de creatoarea de modă Irina Schrotter la expoziția internațională de design vestimentar The Train de la New York, SUA. Însă, în 2010, a intrat în faliment, iar apoi, o perioadă, a absentat din viața publică, fiind plecat din țară. În străinătate a colaborat cu mai multe branduri de modă, precum Armand Basi, Westwood și Zara.

Tot în 2010, creatorul de modă Răzvan Ciobanu a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi cumpărat mai multe doze de cocaină de la dealeri, el fiind monitorizat de polițiști sub acoperire care urmăreau o rețea de traficanți de droguri în cluburile din Capitală și în hoteluri de lux.

În ultimii ani, Răzvan Ciobanu a fost unul dintre jurații concursului „Bravo, ai stil!” difuzat de Kanal D.

Anul trecut, Răzvan Ciobanu a fost audiat de DIICOT Ploiești, fiind suspectat că ar deține droguri de risc pentru consum propriu. Dosarul viza mai multe persoane ar fi comercializat droguri de risc și de mare risc în zone bune ale Capitalei.

Răzvan Ciobanu și-a făcut publică orientarea homosexuală, dar a declarat că nu vrea să vorbească despre acest subiect.

Trupul lui Răzvan Ciobanu, găsit de un localnic

Trupul creatorului de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașina pe care o conducea, fiind proiectat, din cauza vitezei, în afara autourismului. Acesta a fost găsit de un localnic, luni dimineața, în jurul orei 7.

Polițiștii din Constanța au primit un apel la 112 în jurul orei 7.15, de la un localnic, care trecea prin zonă și care a spus că un bărbat este mort lângă o mașină cu care s-ar fi produs un accident. Practic, din cauza vitezei cu care rula, acesta a fost proiectat în afara vehiculului, din cauza impactului. Cel mai probabil nu purta centură de siguranță.

„Cu exactitate se va ști ora decesului după autopsie. La această oră nu știm la ce oră s-a produs accidentul”, a spus Andreea Muntean, purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța.

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproximativ un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Polițiștii sunt la fața locului și fac verificări pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

Trupul creatorului de modă va fi dus la Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
47 de copii migranți au dispărut în Europa în fiecare zi începând cu anul 2021