Răzvan Cuc anunță REZILIEREA contractului pentru centura unui oraș important. „Am venit și le-am spus… Mobilizați-vă și lucrați!”

Redactor:
Dorin Oancea
Răzvan Cuc anunță REZILIEREA contractului pentru centura unui oraș important. „Am venit și le-am spus… Mobilizați-vă și lucrați!”
Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunțat rezilierea contractului pentru centura orașului Mihăilești cu firrma spaniolă Copisa, în condițiile în care constructorul nu s-a mobilizat suficient, iar lucrările sunt întârziate.

Aflat într-o vizită pe șantier, ministrul a precizat că lucrările ar fi trebuit terminate în 2017 și că nu există întârzieri în plățile către constructor. „Vorbim de 12 luni din 2016, trebuia în 2017 terminată. Suntem în 2019. Am mai avut discuții și în mandatul meu din 2017. Am venit și le-am spus „oameni buni, mobilizați-vă și lucrați!”. Oamenii cred că au altă agendă și vorbesc cu altcineva”, a spus Cuc.

Directorul CNAIR Narcis Neaga a precizat că progresul financiar este 34%, în timp ce progresul fizic al lucrărilor este de doar 30%.

Proiectul centura de la Mihăilești, Giurgiu, de pe drumul dintre București și Alexandria Proiectul a fost lansat inițial în 2011 și a fost oficial reluat în 2016, însă lucrările au avansat într-un ritm extrem de lent.

La finele lunii martie oficialii CNAIR avansau ideea ca obiectivul să fie finalizat prin forțe proprii, de către compania de drumuri.

 

Inchide