REACȚIE DURĂ. Marcel Pavel: „Îi voi da în judecată! Le voi cere daune mari și vreau să vină cu probe” / Artistul a prezentat în direct rezultatele testelor pentru Covid-19!

REACȚIE DURĂ. Marcel Pavel: „Îi voi da în judecată! Le voi cere daune mari și vreau să vină cu probe” / Artistul a prezentat în direct rezultatele testelor pentru Covid-19!
Sursă Foto: Marcel Pavel, Facebook
Publicat: 21/06/2020, 21:58

Artistul Marcel Pavel a anunțat, duminică seară, că îi va da în judecată pe cei care au susținut că a fost plătit să spună că este infectat cu coronavirus.

„Le voi cere daune mari şi vreau să vină cu probe”, a spus artistul, la Antena3.

Marcel Pavel: „Să vină cu probe! Le voi cere daune mari!”

„Sunt siderat, am fost afectat, foarte supărat. Eu sunt cu coloană vertebrală dreaptă, nu fac jocurile politice ale nimănui, ale niciunei televiziuni. Nu va rămâne aşa totul. Îi voi da în judecată. Le voi cere daune mari şi vreau să vină cu probe”, a spus Marcel Pavel, în emisiunea Sinteza Zilei, prezentând, totodată, în direct, rezultatele testelor pentru COVID-19!

foto: Antena3

foto: Antena3

Marcel Pavel recunoaște că are CORONAVIRUS: „Cât să fii de câine… V-ați permis să scrieți numai răutăți” / Manipulările lui Ion Cristoiu, demontate chiar de artist!

Marcel Pavel a recunoscut pe Facebook că a fost diagnosticat de două ori pozitiv cu noul coronavirus! Informația privind spitalizarea cântărețului A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE PE GÂNDUL.RO și a făcut obiectul unor manipulări și teorii ale conspirației orchestrate de Cozmin Gușă și Ion Cristoiu. În timp ce politicianul vorbește despre „o operațiune Klausilă&Lucovid&Compania”, gazetarul face referiri tendențioase, într-un clip pe YouTube, la materialul prezentat în exclusivitate de GÂNDUL.RO. Confirmarea oferită chiar de artist, cu privire la diagnosticul său de COVID-19, desființează categoric insinuările lui Ion Cristoiu și Cozmin Gușă.

Ion Cristoiu face referiri tendențioase la materialul exclusiv din GÂNDUL.RO

În clipul video de pe YouTube.com, gazetarul Ion Cristoiu prezintă materialul exclusiv din GÂNDUL.RO despre internarea lui Marcel Pavel, diagnosticat cu noul coronavirus, făcând referire, totodată, la o discuție cu medicul Adrian Marinescu de la Spitalul Matei Balș care inițial a spus că testul artistului a ieșit negativ la coronavirus, apoi a revenit cu un telefon, pentru a confirma diagnosticul pozitiv.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult