REACȚIE. Nicolae Bănicioiu: „Se ascunde adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid! Politicienii nu vorbesc, ONG-urile tac

Redactor:
Gandul
REACȚIE. Nicolae Bănicioiu: „Se ascunde adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid! Politicienii nu vorbesc, ONG-urile tac
Bănicioiu: „Se ascunde adevărul despre morții și dramele pacienților non-Covid! Politicienii nu vorbesc, ONG-urile tac

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu a transmis un semnal de alarmă, afirmând că, în țara noastră, „se ascunde adevărul despre morții și dramele pacienților noncovid”.

„Despre aceasta statistică nu se vorbeşte în România !
Se ascunde la greu adevărul despre morţii şi dramele pacienţilor noncovid !
Nu exista anchete de presă , politicienii nu vorbesc despre asta , ong urile tac ! Oare de ce ?? Poate vom afla până la urmă …dar e foarte interesantă abordarea

În România ultimelor două luni, toți pacienții existenți sunt Covid-19. Nu există niciun alt diagnostic, nici pacienți care să intre sub tratament sau să continue monitorizarea medicală a afecțiunii cronice. Cancer, hepatită, diabet, boli cardiovasculare, toate aceste afecțiuni au fost în totalitate lăsate deoparte, ca și cum nu ar conta sau nu ar mai fi avea gradul anterior de periculozitate!

Atenție, ele sunt extrem de periculoase și chiar letale!

Andrei din Piteşti, deși s-a prezentat la urgență cu dureri groaznice, spune că a primit reţetă fără să fie consultat la UPU aşa cum a cerut. “M-am simţit ca un gunoi, nu m-au tratat că le era frică de Covid.”
Manager: “Nu era o urgenţă!”

Horia de 29 de ani din Brașov a fost plimbat 7 ore între spitale pentru a i se face intervenția pe accident vascular, de teama triajului pentru Covid-19!
Pentru el, ACELE ORE AU FOST FATALE! Horia a murit !!!!!!!!
Oare nici acel caz nu era o urgenţă?

Domnule ministru, cu toții înțelegem siguranța echipei medicale și a spitalului, însă, numai luând în calcul cazurile de boli cronice raportate ajungem la un număr de 5 milioane de pacienți, fără să adăugăm urgențele care apar la tot pasul.

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că sunt doar niște nume scrise!

Oamenii aceștia au drepturi egale cu ale bolnavilor de Covid-19. În timp ce unii pacienți veniți cu boală din import, contractată la sparanghel sau alte leguminoase( unde au fost trimişi de guvernul dvs să se îmbolnăvească ), ocupă paturile spitalelor, pacienții României nu au loc să fie tratați acolo unde și-au plătit lună de luna contribuția Cas și Cass deoarece nu au Covid-19, ci altceva…

Nu vă lăsați păcăliți de faptul că sunt doar niște nume scrise, niște cazuri aleatorii prezentate de mine aici.

Oamenii aceștia lăsați fără tratament sunt tații, frații, copiii, nepoții, soții cuiva!

În orice clipă, oricare dintre noi sau cei dragi nouă pot fi în această situație ingrată care nu mai poate continua! De teama că nu veți fi în stare să gestionați un număr mare de cazuri Covid, ați închis spitalele. Nu pedepsiţi pacienții pentru incompetența autorităților!”, a scris Bănicioiu pe Facebook.

Băniciou acuză guvernul Orban că nu a luat măsuri care să salveze HoReCa de la dezastru

Deputatul PSD Nicolae Băniciou a acuzat guvernul Orban, într-o postare pe Facebook, că, atunci când s-au decis măsurile de relaxare socială, după transformarea stării de urgență în stare de alertă, nu s-a ținut cont și de nevoile industriei HoReCa, grav afectată de efectele pandemiei.

Inchide