Reduceri de ultim moment pentru petrecerile de Revelion din București și de la munte. Prețurile, de la 100 la 900 de lei

Reduceri de ultim moment pentru petrecerile de Revelion din București și de la munte. Prețurile, de la 100 la 900 de lei
Publicat: 30/12/2016, 16:43
Actualizat: 11/06/2018, 17:38

În București, sunt în continuare zeci de oferte cu petreceri organizate de Revelion, majoritatea fiind în cluburi, baruri și restaurante. Prețurile încep de la 100 de lei, la petrecerile unde și mâncarea și băutura se plătesc, dar, în medie, variază între 250 și 300 de lei pentru petrecerile „all-inclusive”, care includ mâncarea, băutura alcoolică și non-alcoolică și recitaluri de muzică sau mixaj live.

Printre petrecerile exclusiviste din Capitală se numără ,,Revelionul Black & White”, organizat la Palatul Parlamentului, unde ținuta este obligatorie în culorile alb și negru. Meniul, care include, printre altele, macaroons cu brânză de capră, brioșă pufoasă cu pește alb afumat și mușchiuleț de porc în crustă de piper negru cu piure de rădăcinoase, este inspirat din mesele servite la Casa Regală a României. Prețul unui bilet variază între 675 de lei și 900 de lei de persoană, în funcție de cât de aproape este masa de ringul de dans.

O altă petrecere este Balul Vienez, organizată la Carul cu Bere, din Centrul Vechi al Capitalei. Orchestra Wiener Walzer va aduce fermecătorul bal vienez în buricul târgului bucureștean, iar formații românești vor întreține atmosfera până în zorii zilei, spun organizatorii. Meniul este în armonie cu tema evenimentului, respectiv foie gras de rață servit cu dulceață de ceapă, file de păstrăv cu sos de citron cu unt și antricot de vițel cu sos alb și garnitură de piure de cartofi cu pesto, morcovi și zuchinni sote. Prețul este de 510 lei, iar majoritatea biletelor disponibile au fost vândute, dar, pe internet, pentru ultimele bilete disponibile prețul a fost redus la 459 de lei de persoană.

O reducere similară este și la petrecerea de Revelion organizată la Hanu’ lui Manuc, un ansamblu medieval modernizat, cu o istorie de peste 200 de ani, parte a fostei Curți Domnești a Bucureștilor. Mesenii vor fi întâmpinați, alături de alte preparate, cu pastramă din piept de rață cu dulceață de afine pe pat de rondele de nectarine, cu somon pregătit cu salvie și sos de lime pe crustă de aluat franțuzesc și antricot de vițel de Olanda cu sos de vin servit în crustă de Pancetta și acompaniat de budincă de cartofi dulci. Pentru acest festin și pentru muzica live și DJ-ul care va mixa toată noaptea, oaspeții vor trebui să plătească 510 lei de persoană, iar dacă grupul e mai mare de 15 persoane, atunci prețul se va reduce la 459 de lei pentru fiecare.

Petrecere de Revelion este și la Berăria H, acolo unde sunt așteptați să concerteze Loredana și Bosquito. Și aici, biletele sunt împărțite pe zone, în funcție de apropiere de scenă. Astfel, un bilet în zona mov costă 450 lei, unul în zona albastră -550 de lei, unul în zona galbenă- 650 de lei, iar cel în zona verde ajunge la 750 de lei. Prețurile includ contravaloarea open bufet pe durata evenimentului, open bar băuturi nealcoolice și alcoolice pe durata evenimentului și contravaloarea biletului de acces la spectacol emis de organizatorul spectacolului.

Tot în București, sâmbătă, 31 decembrie 2016, de la ora 17:00, în Piața George Enescu, de lângă Ateneul Român, Primăria Capitalei organizează o petrecere de Revelion în aer liber. Printre artiștii care vor concerta se numără Delia, Loredana, B.U.G. Mafia, Holograf, Andreea Bălan, Ștefan Bănica Jr., Proconsul, Corina, Vunk, What”s Up, Adda, Voltaj, Pepe, Mihail și Camioane în Mulțime. Intrarea va fi liberă, iar, potrivit PMB, peste 300 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție vor fi folosite pe scenă cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol.

„Clădirile istorice din zona Biblioteca Central Universitară și Palatul Regal vor face parte din scenografia show-ului, fiind îmbrăcate în veștminte de gală cu ajutorul a 400 de lumini inteligente! Momentul culminant de la miezul nopții, când vom păși în noul an, va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ patru tone de materiale pirotehnice”, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Capitalei.

În Parcul Titan, locuitorii Sectorului 3 sunt așteptați, începând cu ora 19.30, la evenimentul „O noapte de 10″ – Revelion 2017, accesul publicului la eveniment fiind liber.

„Pentru acest an organizatorii au alcătuit un spectacol complex, de-a lungul căruia vor performa 10 artiști: B.U.G. Mafia, Loredana, Vița de Vie, Annes, ROA, Leo Iorga & Pacifica, Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Margineanu & Band. Momentele de legătură dintre artiști vor fi realizate de Gabi Bălașa Percussion Group. Spectacolul va fi completat cu impresionante jocuri de lumini și focuri de artificii. În premieră, publicul va avea posibilitatea de a se întâlni cu artiștii care concertează în seara de Revelion, toate detaliile legate de acest meet&greet urmând a se găsi pe pagina de facebook https://www.facebook.com/evenimentesector3/ „, transmite Primăria Sectorului 3 printr-un comunicat de presă.

Și la munte mai sunt disponibile camere pentru închiriere în perioada Revelionului, chiar și vile cu totul, pentru cei care vor să petreacă noaptea dintre ani cu un grup mai mare de prieteni.

În funcție de numărul de stele ale hotelului, prețul unei camere variază, în medie, între 80 și 200 de lei pe noapte. Foarte puține hoteluri mai au inclusă în ofertă, însă, masa din noaptea de Revelion, pentru că aproape toate pachetele au fost achiziționate. Doar în cazul în care unul dintre clienții care a achiziționat deja pachetul renunță la acesta, hotelul îl scoate din nou la vânzare, redus chiar și cu 50% în unele situații.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului