Restricții de trafic în București pe durata mitingului PSD

Restricții de trafic în București pe durata mitingului PSD
Publicat: 09/06/2018, 13:44
Actualizat: 26/03/2019, 10:12

Potrivit Brigăzii Rutiere, circulația va fi restricționată, începând de sâmbătă, de la ora 14.00, pe Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv Șos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere.

De asemenea, traficul va fi oprit și pe Str. Paris de la Piața Quito și până la Piața Victoriei, pe Str. Arh. Ion Mincu cu excepția riveranilor, breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei, breteaua care leagă Șos. Nicolae Titulescu de Piața Victoriei, Bd. Lascăr Catargiu între Piața Romană și Piața Victoriei, precum și străzile care acced în acestea, Calea Victoriei între Piața Victoriei și Bd. Dacia și Bd. Aviatorilor între Piața Charles de Gaulle și Piața Victoriei.

Totodată, accesul către Piața Victoriei va fi restricționat pentru cei care vin dinspre Bd. Ion Mihalache, Șos. Nicolae Titulescu și Str. Buzești

Polițiștii de la circulație au mai stabilit și RUTELE ALTERNATIVEpe care conducătorii auto le pot folosi.

Rute alternative:-Calea Dorobanți – Șos. Ștefan cel Mare – Cal. Moșilor – Piața Universității, Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareșal Averescu – Bd. Mărăști – Piața Montreal – Șos. București-Ploiești.

Polițiștii rutieri recomandă celor care se vor deplasa prin Capitală sâmbătă să folosească mijloacele de transport în comun, în special METROUL, pentru a evita blocajele de trafic, șoferii să respecte semnalele și recomandările polițiștilor rutieri care se află în punctele de deviere, iar pietonii să circule numai pe trotuare și să traverseze strada prin locurile special amenajate și semnalizate.

Partidul Social Democrat (PSD) a anunțat că, sâmbătă, 9 iunie, va organiza în Piața Victoriei, între orele 20.00 și 22.00, un miting împotriva abuzurilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase