REȚEAUA BANCHERILOR. O societate controlată de Vasile Creștin i-a dat lui Locic bani folosiți apoi la mituirea lui Voicu

REȚEAUA BANCHERILOR. O societate controlată de Vasile Creștin i-a dat lui Locic bani folosiți apoi la mituirea lui Voicu
Procurorii DIICOT arată în referatul cu propunerea arestării preventive a 13 persoane și a altor 3 în lipsă în cazul fraudării unor bănci, că o societate controlată de Vasile Creștin i-a dat lui Marius Locic bani care ulterior au fost folosiție pentru mituirea senatorului Cătălin Voicu.
Publicat: 15/12/2012, 16:22
Actualizat: 25/06/2013, 15:23

Procurorii DIICOT arată în referatul cu propunerea arestării preventive a 13 persoane și a altor 3 în lipsă în cazul fraudării unor bănci, că o societate controlată de Vasile Creștin i-a dat lui Marius Locic bani care ulterior au fost folosiție pentru mituirea senatorului Cătălin Voicu.Anchetatorii DIICOT arată în documentul citat, obținut de MEDIAFAX, că „societatea Agrocereal a fost folosită de Vasile Creștin pentru a efectua plăți în contul lui LOCIC Imobiliare, bani ce au fost folosiți de Marius Locic pentru mituirea senatorului Voicu Cătălin”.

„Participația lui Marius Locic la activitatea infracțională a grupului constă în faptul că societatea la care era administrator, LOCIC Imobiliare, a fost beneficiara a mai multor sume de bani efectuate prin transfer bancar, sume ce aveau ca și justificare facturi fictive întocmite de către membrii grupării infracționale pentru a se putea justifica așa zisa relație comercială dintre societățile care au fost beneficiare în mod ilegal ale creditelor acordate de către BRD GRUP UNIREA ( din contul societății Agrocereal a fost transferată suma de 25.000 de euro în contul lui LOCIC Imobiliare, bani ce ulterior au fost dovediți că au ajuns în posesia senatorului Voicu Cătălin, pentru a fi folosiți ca mită la magistrații de la ICCJ, (dosar care se află în curs de soluționare pe rolul Tribunalului București)”, mai notează anchetatorii DIICOT în documentul citat.

Senatorul Cătălin Voicu și omul de afaceri Marius Locic au fost condamnați de un complet de trei judecători al instanței supreme la pedepse cu închisoarea. Recursurile făcute de către inculpații din dosarul senatorului Voicu, dar și de DNA, au termen luni la completul de cinci judecători al aceleiași instanțe, care este instanță superioară în acest caz.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Mihai Găinușă nu vrea să mai audă de Șerban Huidu! Cârcotașul, respins de fostul coleg...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
Nehammer provoacă scandal în Austria: spune că oamenii sunt săraci pentru că nu muncesc și...
Cum face amor, la 85 de ani, Jane Fonda: 'Îmi pun picioarele după...'
Cum va fi vremea în iarna 2023-2024 în România. El Nino aduce ninsori consistente, iar...
Știai că îți poți face ITP-ul în străinătate? Care sunt condițiile cerute de Registrul Auto...
Narcisa Guță a recunoscut! Cu cine s-a bătut aceasta? „Răzbunare pentru băiat! Am stat 4...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
Pescobar a fugit din România! Unde a plecat Paul Nicolau, după ce ANPC i-a închis...
SECRETUL diamantelor! Cum știi că ce ai cumpărat NU ESTE doar un FALS?
GAME OVER, HALEP! A venit și suspendarea numărul 2. Câți ani a primit acum
O vedetă de la PRO TV și-a amânat nunta. Toate planurile i-au fost date peste...
Andrei Ungureanu, cunoscut ca „Omul cu Tourette”, acuzații grele la adresa fostei soții. Fanii nu...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai iubit-o mult? Bulă: Sigur, dormeam la altele ca să...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...