REVELION 2015 în Capitală – Unde poți merge pentru concerte în aer liber

REVELION 2015 în Capitală -  Unde poți merge pentru concerte în aer liber
Publicat: 30/12/2014, 17:41

Concerte susținute de zeci de artiști, printre care Smiley, Loredana, Delia și Alex Velea, spectacole de dans și efecte speciale vor anima Piața Constituției la petrecerea de Revelion organizată de municipalitate, iar trecerea dintre ani va fi marcată printr-un show de lumini și focuri de artificii.

Petrecerea de Revelion din Piața Constituției, la care accesul va fi gratuit, va începe la ora 21.00.

Pe scena din Piața Constituției vor urca o serie de artiști precum Loredana, Andra, Delia, Vama , Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca și Brighi.

Concertele vor fi completate cu momente artistice susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație, Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană, Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, care vor avea prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”, cum este supranumit 2015, a precizat muncipalitatea.

Amfitrionul petrecerii de Revelion va fi Smiley, care va anima atmosfera din Piața Constituției alături de prezentatorul TV Pavel Bartoș, la evenimentul intitulat în acest an „HaHaHappy New Year București 2015”.

Și Primăria Sectorului 3 continuă tradiția Revelionului în aer liber din Parcul Titan, care anul acesta are tematica „Revelion în jurul lumii”.

Publicul este așteptat la eveniment de la ora 19.30, iar accesul este liber.

Potrivit organizatorilor, bucureștenii vor fi purtați pe mai multe meridiane și vor cunoaște, prin jocurile de scenă ale prezentatorilor, câteva dintre obiceiurile și tradițiile de Anul Nou din întreaga lume. Spectacolul va debuta cu un moment artistic susținut de ansamblul Rapsodia Carpaților, care îi va purta pe spectatori prin obiceiurile românești de Anul Nou, și va continua cu recitalurile live ale unora dintre cei mai iubiți artiști: White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno, Sylva, Mihai Mărgineanu și Elena Gheorghe.

La miezul nopții, va avea loc un spectaculos joc de artificii, urmat de concertul trupei Voltaj.

Primăria Sectorului 6 organizază la rândul ei, de mai mulți ani, o petrecere de Revelion, într-un cort încălzit, pe Strada Brașov nr. 21 A, cu meniu tradițional, program artistic și foc de artificii. Biletul de acces a costat anul acesta 160 de lei, toate locurile fiind epuizate. Astfel, la petrecere sunt așteptate 1.800 de persoane.

Artiștii care vor întreține atmosfera sunt: Ionuț Galani, Connect-R, Alin Pacal Band, Elena Gheorghe, Ovidiu Homorodean, Fuego, Elisabeta Turcu și Datina.

Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizată pentru al doilea an la rând, are de această dată ca temă Hollywood Galele Filmului, iar printre cei care îi vor întreține pe invitați se numără Loredana, Horia Brenciu și Ozana Barabancea.

Dacă anul trecut, la prima ediție, petrecerea de Revelion de la Parlament a avut ca temă „Marele Gatsby”, anul acesta invitații trebuie să imite vedetele de la Hollywood pe covorul roșu de la Oscaruri.

Invitații sunt așteptați de la ora 19.30, la Palatul Parlamentului, unde programul artistic începe la 20.30 cu un moment de jazz sustinut de Costin Rosu și continuă cu trupa Iuno Dance, de la ora 21.00, care-i va invita pe cei prezenți la primul dans al serii.

După spectacolul Ozanei Barabancea, oaspeții sunt poftiți, de la ora 23.30, pe esplanada Palatului Parlamentului pentru a viziona un spectaculos foc de artificii. Ei vor petrece apoi alături de Loredana, Iuno Dance și Horia Brenciu, iar după spectacol, după ora 4.00, vor putea dansa în continuare.

În funcție de meniul ales, cardul de acces la eveniment costă între 100 și 300 de euro. Pentru accesul copiilor de până la șase ani nu se plătește nimic, pentru cei între șase și 12 ani se achită 50 la sută din valoarea cardului de acces, iar pentru cei de peste 12 ani se achită integral valoarea cardului de acces.

Peste 750 de persoane sunt așteptate la petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului.

În noaptea de Revelion, Opera Națională București (ONB) invită publicul la un concert de Anul Nou, urmat de o petrecere și de un eveniment special desfășurat pe esplanada instituției.

Astfel, începând cu ora 20.00, iubitorii de muzică clasică sunt invitați în Sala Mare a Operei pentru a lua parte la Concertul de Anul Nou. După încheierea concertului, seara va continua în elegantele foaiere și saloane ale Operei, cu petrecerea de Revelion, unde invitații se vor delecta cu un meniu inspirat din rafinamentul bucătăriei boierești de altădată și momente de muzică live. La ora 0.00, publicul este așteptat cu un moment special pe esplanada clădirii.

Pachetul de participare la Revelionul de la Operă este compus din biletul de intrare la Concertul de Anul Nou (între 100 și 160 lei/ persoană) plus biletul de participare la masa și petrecerea de Revelion (între 600 și 800 lei/ persoană, cu reducere de 50% pentru copiii între 6 și 14 ani, de 10% pentru grupuri între 6 și 10 persoane și 15% pentru grupuri mai mari de 10 persoane).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Telefoanele, INTERZISE prin lege. Propunerea drastică pentru milioane de oameni din România
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
O nouă eră de parteneriat între China și Rusia. Anunțul făcut de Xi Jinping și...
×