REVELION 2015 la Cluj: 10.000 de oameni au petrecut în Piața Unirii. Ce melodie le-a cântat primarul Emil Boc

REVELION 2015 la Cluj: 10.000 de oameni au petrecut în Piața Unirii. Ce melodie le-a cântat primarul Emil Boc
Publicat: 01/01/2015, 09:54
Actualizat: 01/01/2015, 10:21

La Cluj-Napoca, aproximativ 10.000 de oameni au sărbătorit Revelionul în aer liber, în Piața Unirii, unde au ciocnit pahare de șampanie și au urmărit focul de artificii și un spectacol de lumini și lasere, un astfel de show fiind prezentat în premieră în oraș.

Organizatorii evenimentului le-au pus la dispoziția celor care au venit să petreacă Revelionul în stradă 700 de șampanii, iar înainte de miezul nopții atmosfera a fost întreținută de câteva trupe autohtone, dar a avut loc și un concert al trupei daneze The Asteroid Galaxy Tour.

Cu câteva minute înainte de miezul nopții, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a urcat pe scena amplasată în Piața Unirii împreună cu mai mulți tineri și a numărat ultimele secunde ale anului 2014. Edilul a urmărit apoi de pe scenă focul de artificii și spectacolul de lumini și lasere, care a durat aproximativ 15 minute.

Emil Boc a cântat câteva versuri ale unei piese interpretate de trupa Avicii, anunțând astfel doi dintre invitații care vor concerta în 2015 la Cluj-Napoca – trupa Avicii și David Guetta.

„Vă mulțumesc că ați venit în număr așa mare. Haideți să vă dezvăluim o primă surpriză a ceea ce înseamnă Capitala Europeană a Tineretului și să vă spunem numele primilor artiști care vor concerta la Cluj în perioada 30 iulie – 2 august 2015. Haideți să încercăm împreună câteva versuri: «So, wake me up when it”s all over, When I’m wiser and I’m older», a cântat Emil Boc, pe scenă.

Imediat după ce a fredonat o parte din refrenul piesei „Wake me up”, interpretată de Avicii, primarul a anunțat că în 2015 la Cluj, care va fi Capitală Europeană a Tineretului, vor concerta „două nume de forță – Avicii și David Guetta”