REZULTATE BAC 2013 TIMIȘ. Aproape 27% dintre candidați au luat cel puțin media 6

REZULTATE BAC 2013 TIMIȘ. Aproape 27% dintre candidați au luat cel puțin media 6
Publicat: 02/09/2013, 14:03
Actualizat: 28/10/2014, 14:56

REZULTATE BAC 2013 TIMIȘ. VEZI aici toate notele obținute la BAC 2013 sesiunea toamnă de elevii din TIMIȘ.

REZULTATE BAC 2013. Aproape 27% dintre absolvenții claselor a XII-a care au susținut examenul de BACALAUREAT 2013 în Timiș au promovat examenul în sesiunea din toamnă, potrivit inspectorului general Cornel Petroman.

„N-o să fiu niciodată mulțumit de un asemenea procent. Dar nu era de așteptat altceva în condițiile în care știm că în sesiunea de tomană vin elevii corijenți și cei care au picat de mai multe ori examenul”, spune Cornel Petroman, inspector general la Timiș. În vară, procentul de promovare a fost de 55,5%.

REZULTATELE BAC 2013 UPDATE: Ministerul Educației a publicat rezultatele finale: 20,36% dintre candidații care au susținut examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea de toamnă, au obținut medie de promovare (înainte de contestații)

Datele arată că 14.751 dintre candidați, respectiv 20,36%, au obținut media 6 necesară promovării examenului. Majoritatea candidaților (8.985) a promovat Bacalaureatul cu medii între 6 și 6,49.

Nici unul dintre candidați nu a obținut media 10.

Cel mai mare procent de promovare s-a înregistrat în județul Arad (35,9%), în timp ce procentul cel mai scăzut s-a înregistrat în județul Ilfov (9,8%).

Din totalul de 88.090 de candidați înscriși în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2013, s-au prezentat 72.462 de candidați, iar 317 dintre aceștia au fost eliminați din sălile de examen, deoarece au fost surprinși copiind.

Comparativ cu anul 2012, când procentul de promovare a fost, pentru aceeași sesiune, de 25,49%, în acest an se constată o scădere cu 5 puncte procentuale.

Afișarea rezultatelor în centrele de examen a avut loc astăzi, 2 septembrie, până la ora 12.00. Contestațiile pot fi depuse, tot astăzi, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Soluționarea contestațiilor va avea loc între 3 și 4 septembrie, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 5 septembrie.

Gândul publică REZULTATE BAC 2013 -sesiunea de toamnă- imediat ce Ministerul Educației le va pune la dispoziție pe EDU.RO.

REZULTATE BAC 2013.Gândul publică REZULTATE BAC 2013 sesiunea toamnă județ cu județ. Absolvenții claselor a XII-a care au susținut examenul de BACALAUREAT în sesiunea din toamnă pot afla REZULTATE BAC 2013 de pe EDU.RO.

Datele privind situația promovării examenului național de Bacalaureat 2013, sesiunea august – septembrie, la nivelul fiecărui județ, arată că procentul cel mai ridicat de promovare a examenului de Bacalaureat 2013, sesiunea august – septembrie, a fost înregistrat în județul Arad – 35,9%, urmat de județul Tulcea – 31% , județul Buzău – 30,9 și județul Suceava – 30,4%.

În toate celelalte județe procentele s-au situat sub 30%, cele mai mici fiind în județul Ilfov – 9,8%, Constanța – 12, 3%, Vâlcea – 13%, Ialomița – 13,7%. În București, procentul de promovare a fost de 15,5%.

Ce s-a întâmplat la BACALAUREAT 2013

La proba scrisă de română de la BAC 2013, desfășurată luni 26 august, au fost eliminați 124 de candidați, iar un caz a fost verificat pentru presupusă mită. În plus, pentru 12 dintre candidații înscriși a fost necesară utilizarea subiectelor de rezervă.

Cei 124 de candidați au fost eliminați pentru că aveau asupra lor materiale ajutătoare și dispozitive electronice, interzise în săli pe durata desfășurării probei.

Un caz special este la Constanța, unde după cea de-a doua probă scrisă- matematică sau istorie – 34 de candidați au fost eliminați pentru fraudă din BACALAUREAT 2013, iar 6 profesori care supravegheau în sala de examen sunt cercetați pentru complicitate.

Elevii au fost eliminați din examen de către Inspectoratul Școlar Județean Constanța. Hotărârea inspectoratului a fost luată pe baza dovezilor existente pe camerelor de supraveghere care arată că în zilele de 26 și 28 august, la proba de română și la proba de matematică sau istorie, elevii au copiat.

Toți cei 34 de absolvenți eliminați nu mai au dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat, respectiv iunie – iulie 2014 și august – septembrie 2014. Lucrările scrise ale elevilor care au fost prinși copiind vor fi anulate, iar rezultatele la probele orale vor fi și ele anulate.

REZULTATELE BAC 2013 – sesiunea de toamnă vor fi publicate luni la ora 12.00 pe EDU.RO

REZULTATE BAC 2013 vor fi publicate de gândul în cel mai scurt timp.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Trei turiști s-au pozat goi pe una dintre cele mai importante atracții din Namibia