REZULTATE BACALAUREAT 2012. Cele mai slabe 10 licee din BUCUREȘTI după notele la BAC

REZULTATE BACALAUREAT 2012. Cele mai slabe 10 licee din BUCUREȘTI după notele la BAC
Publicat: 09/07/2012, 22:12
Actualizat: 10/07/2012, 13:11

PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2012 arată că în BUCUREȘTI niciun liceu nu a obținut rata de promovare „zero”. În trei licee din Capitală însă, doar câte un candidat a reușit să obțină o medie de trecere.

Potrivit datelor Inspectoratului Școlar al Municipiului București, cea mai mare rată de promovare s-a obținut în sectorul 1, 50,85 la sută, urmat de sectorul 2, 41,79 la sută, sectorul 3, 30, 67 la sută, sectorul 4, 44,42 la sută, sectorul 5, 32,03 la sută, iar sectorul 6 a obținut o rată de promovare de 31,38 la sută.

gândul a realizat o listă cu cele mai slabe licee din Capitală.

● În Liceul Teoretic „ECOPROF” dintr-un număr de 324 de absolvenți de clasa a XII-a, care s-au înscris pentru a susține examenul de maturitate, un singur elev a obținut o medie de trecere a EXAMENULUI DE BACALAUREAT 2012, înainte de afișarea PRIMELOR REZULTATE. Rata de promovare la această unitate de învățământa fost de 0.31%. Singurul elev care a luat o medie de trecere a obținut la BACALAUREAT 2012 media 6,95, cea mai mare nota a sa fiind la informatică, proba la alegere, respectiv 7,95.

● Grupul Școlar Industrial „Unirea” a obținut o rată de promovare de 0,69% la BACALAUREAT 2012, înainte de afișarea rezultatelor de la BACALAUREAt 2012. Dintre cei 145 de absolvenți de clasa a XII-a înscriși la acest liceu pentru a susține examenul de maturitate a obținut o medie de trecere, respectiv 6,1. Cea mai mare notă a sa a fost la română, respectiv 8,1.

● REZULTATE dezastruoase la BACALAUREAT 2012 s-au înregistrat și la Grupul Școlar Industrial „Petru Poni”. La această unitate de învățământ rata de promovare la BACALAUREAT 2012 a fost de 1,71%. Dintre cei 293 de absolvenți de clasa a XII-a care s-au înscris pentru a susține acest examen, doar 5 au obținut o medie de trecere. Cea mai mare medie la BACALAUREAT 2012 la Grupul Școlar „Petru Poni” a fost de 6,6, în timp ce cea mai mică medie de promovare a fost de 6,16.

● Grupul Școlar Industrial „Mecanică Fină” a obținut o rată de promovare de 1,88% la BACALAUREAT 2012, sesiunea iunie-iulie. Din cei 373 de candidați care s-au înscris la BACALAUREAT 2012 doar 7 au obținut o medie de trecere. Cea mai mare medie obținută în această unitate școlară este de 7,18, înainte de afișarea rezultatelor de la contestații.

● Rata de promovare de la Grupul Școlar „Electronica Industrială” la BACALAUREAT 2012, sesiunea de vară, a fost de 2,02%. La această unitate școlară, din cei 297 de candidați, doar 6 absolvenți de clasa a XII-a au reușit să obțină o medie de trecere. Cea mai mare medie obținută la „Electronica Indistrială” este de 6,83.

● La Colegiul Tehnic Mecanic „Grivița”, doar 3 absolvenți de clasa a XII-a au obținut o medie de trecere. La sesiunea iunie-iulie a examenului de BACALAUREAT 2012 la această unitate școlară s-au înscris 145 de candidați. Rata de promovare la „Grivița” este de 2,07%, după cum arată PRIMELE REZULTATE LA BACALAUREAT 2012.

● La Liceul Particular „Onicescu-Mihoc” s-a înregistrat o rată de promovare de 2,30% la BACALAUREAT 2012, înainte de afișarea rezultatelor de la contestații. La această unitate de învățământ, din cei 217 candidați care s-au înscris, doar 5 absolvenți de clasa a XII-a au reușit să ia o medie de trecere. Cea mai mare medie obținută la acest liceu este de 8,5, în timp ce cea mai mică medie de promovare este de 6.

● REZULTATE dezastruoase LA BACALAUREAT 2012, sesiunea de vară, s-au obținut și la Colegiul Tehnic „Mihai Bravu”. La această unitate de învățământ, din cei 253 de candidați înscriși, doar 3,37% au reușit să obțină o medie de trecere. Cea mai mare medie obținută la BACALAUREAT 2012, înainte de afișarea rezultatelor de la contestații, este de 7,85.

● Un sigur candidat a reușit să ia o medie de trecere la Grupul Școlar de Arte și Meserii „Dimitrie Paciurea”, din cei 41 înscriși la examenul de maturitate. Datele arată că la această unitate de învățământ rata de promovare a fost de 2,44%. Singurul absolvent de clasa a XII-a care a reuști să obțină o medie de trecere la BACALAUREAT 2012, sesiunea iunie-iulie, a obținut media 6,43, iar cea mai mare medie a sa a fost la fizică, respectiv 6,5.

● Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” a avut o rată de promovare de 2,57% la BACALAUREAT 2012, înainte de afișarea REZULTATELOR FINALE. Din cei 584 de candidați care s-au înscris pentru a susține examenul de maturitate, doar 15 au reușit să obțină o medie de trecere. Cea mai mare medie obținută în această unitate de învățământ a fost de 7,85, în timp ce cea mai mică notă de promovare a fost de 6,18.

Rata de promovare la EXAMENUL DE BACALAUREAT 2012 a fost de 38,97% la nivelul Capitalei, înainte de afișarea rezultatelor de la contestații, potrivit datelor Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

REZULTATELE FINALE LA BACALAUREAT 2012 vor fi publicate pe data de 13 iulie, după rezolvarea contestațiilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Un nou Drum Expres în România. Conexiune mai rapidă spre Bulgaria
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...