Robert Negoiță, despre Primăria Sector 3: Peste 100 de milioane au fost furați de către Guvern

Redactor:
Andrei Ilinca
Robert Negoiță, despre Primăria Sector 3: Peste 100 de milioane au fost furați de către Guvern
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a declarat joi, înaintea ședinței CEx PSD, că Guvernul „a furat 100 de milioane de lei" din conturile Primăriei pe care o conduce, ducând la incapacitate de plată.

„Ba da, există un document semnat conform căruia s-au stabilit procentele, procente care în primele trei luni au fost furate, banii pe primele trei luni au fost furați de către Guvern și nu ai cum să nu fi pesimist. La sectorul 3 calculat de Guvern, deci de Ministerul Finanțelor Publice, peste 100 de milioane au fost furați de către Guvern de la Primăria Sector 3 și noi am rămas în incapacitatea de plată.”, a declarat Robert Negoiță.

Întrebat dacă premierul știe despre situația de la primăria pe care o conduce, Rober Negoiță le-a spus reporterilor prezenți să o întrebe pe Viorica Dăncilă, adăugând că este pesimist, făcând referire la declarația premierului de marți în care spunea că „domnul Negoiță e cam pesimist, vede totul în negru, vede falimentul. Noi suntem mai optimiști”.

Foto: Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Inchide