Rockerii de la JUDAS PRIEST, hrăniți cu salată veștedă și pește împuțit la București. Britanicii și-au comandat PIZZA

Rockerii de la JUDAS PRIEST, hrăniți cu salată veștedă și pește împuțit la București. Britanicii și-au comandat PIZZA
Publicat: 24/07/2018, 10:51
Actualizat: 26/03/2019, 14:52

O înregistrare video publicată pe o rețea de socializare îi arată pe rockerii de la Judas Priest dezamăgiți de mâncarea pe care au primit-o înaintea concertului de duminică seară, de la complexul Romexpo din București. Salată la temperatura camerei și peștecu aspect dubios și miros suspect sunt prezentate în imagini, înainte ca unul dintre membrii trupei să spună că au comandat pizza.

„Printre legumele astea am vazut muște și praf… Avem aici o salată caldă și veștedă… Mmmm… dacă vreți să gustați. Noi nu suntem siguri că vom îndrăzni,” spune chitaristul Glenn Tipton, prezentând niște farfurii acoperite neglijent cu folie de aluminiu. „Avem niște cartofi fierți, fără condimente, fără sare, fără unt, fără nimic… Iar aici e pește… Păcat că nu puteți simți mirosul… Până la urmă, am comandat pizza. Va ajunge în 20-30 de minute.”

Muzicienii veneau de la Plovdiv, Bulgaria, unde au fost mușcați de țânțari în camerele de hotel și au avut probleme cu avionul care trebuia să îi aducă la București.

Am avut niște oameni care nu și-au făcut treaba cum trebuie și nu au fost la standardele pe care le-am cerut,” a recunoscutEmil Ionescu din partea Metalhead, organizatorii evenimentulu.”Sperăm pe viitor să lucrăm cu companii din România mai serioase, care pot duce până la capăt ceea ce promit. Compania de catering trebuia să se ridice la anumite standarde și se pare că reprezentanții ei au fost la Electric Castle și aici au lăsat colegi mai nepricepuți. Au dat-o în bară. Și cu explicații și fără, nu ne ajută cu nimic. A fost o problemă mare pentru noi. Dar am rezolvat cu trupa, imediat ce am aflat ce s-a întâmplat.”

Concertul susținut duminică, la Romexpo, de trupa britanică Judas Priest a făcut parte din turneul „Firepower”, prezentat de organizatori drept un melanj de rock și ecrane led, pe o scenă uriașă, cu mulți decibeli și aceeași muzică heavy metal care încântă fanii încă din anii 1970.

Trupa britanică Judas Priest a mai concertat la București în 2015 și 2011.

Trupa Judas Priest a fost înființată în anul 1969, în orașul Birmingham, și a lansat 17 albume de studio. Grupul a intrat în atenția publicului în anul 1974, cu albumul de debut „Rocka Rolla”. Britanicii au lansat unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum „British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (1990) și câteva piese celebre, devenite veritabile „imnuri” rock precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” și „You’ve Got Another Thing Coming”. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest, recompensată cu un premiu Grammy, a vândut peste 50 de milioane de discuri pe plan mondial.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase