ROMÂNII AU TALENT. Cine sunt cei trei concurenți din SEMIFINALA 4 care merg în FINALA din SEZONUL 3

Publicat: 27/04/2013, 00:47
Actualizat: 30/07/2014, 20:04

ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 a ales vineri încă trei finaliști. Câștigătorii din semifinala 4 de la ROMÂNII AU TALENT – SEZONUL 3 sunt pictorul Bogdan Olteanu, dansatorul Mircea Palamari și trupa Classic Beat Orchestra. Primii doi finaliști din această listă au fost aleși direct de public, în timp ce Classic Beat Orchestra a fost finalistul decis de juriu, care a trebuit să aleagă între această trupă și Andrei Andronachi.

Astfel, Bogdan Olteanu, Mircea Palamari și Classic Beat Orchestra se vor lupta pentru premiul cel mare, la FINALA ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, care va avea loc pe 10 mai.

Concurenții de la ROMÂNII AU TALENT – sezonul 3, semifinala 4 – au fost Andrei Andronachi, Andrei Ișfan, Angelo Simonică, Bogdan Olteanu – pictorul care face minuni cu sclipiciul lui, Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Ștefan – tânărul imitator moldovean, Orban Barra cu ale sale acrobații cu bicicleta, Mircea Palamari – cel care a impresionat juriul cu mișcările sale de dans, Switch Crew, Zburătorii – baietii care au sărit în preselecțiile ROMÂNII AU TALENT peste masa juriului și trupa de dans The Haters.

ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4 SEZONUL 3 – LIVE. gândul transmite LIVE TEXT

UPDATE 00:20 Andi Moisescu alege Classic Beat Orchestra. Andra decide pentru Classic Beat Orchestra. Cu două voturi deja, Classic Beat Orchestra este cel de-al treilea finalist al ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4 SEZONUL 3.

UPDATE 00:16 Următorul finalist va fi decis dintre Andrei Andronachi și Classic Beat Orchestra.

UPDATE 00:14 Primul finalist anunțat este Bogdan Olteanu. Cel de-al doilea este Mircea Palamari.

UPDATE 00:07 Votul s-a încheiat. Pe scena ROMÂNII AU TALENT este INNA, care cântă piesa POHUI.

UPDATE 23:50 În timpul votului publicului, la ROMÂNII AU TALENT a venit trupa Mandinga, care și-a lansat noua piesă, Bling.

UPDATE 23:35 Dansatorul Mircea Palamari tocmai și-a încheiat numărul, care a ridicat în picioare membrii juriului. Mihai Petre: „Ești foarte bun. Tu cred că ai șansa să câștigi concursul acesta dacă dansezi în finală. Sper să fii votat, sper să ajungi în finală și, dacă ajungi acolo, sper să fii printre primii, pentru că meriți”. Andi Moisescu: „Ești unul dintre cei mai buni dansatori pe care i-am avut vreodată, în cele trei sezoane”. Andra: „Mă declar fana ta și aș fi tare dezamăgită dacă nu ajungi în finală. Eu te votez”. Cu Mircea Palamari s-a încheiat și seria de concurenți din această seară.

UPDATE 23:13 Tânărul magician Andrei Andronachi a urcat și el pe scena ROMÂNII AU TALENT SEMIFINALA 4 și laudele nu au întârziat să vină din partea juriului. Mihai Petre: „Ești fermecător! Ești un personaj și important e că reușești să creezi o atmosferă plăcută”. Andi Moisescu: „Eu cred că marele tău talent nu e felul în care execuți lucrurile, ci felul în care le prezinți”. Și Andra s-a arătat impresionată de numărul de magie: „Și mie mi-a plăcut foarte mult. Accentul tău e deosebit, tu pari un om cu suflet bun, care știe să facă spectacol”.

UPDATE 23:00 Zburătorii tocmai și-au încheiat numărul de la ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre a fost impresionat mai ales de tăcerea cu care s-a încheiat momentul celor doi concurenți: „Ați impresionat, sunteți foarte buni și vă vreau în finală. Este numărul meu favorit din această semifinală de până acum”. Andi Moisescu i-a felicitat și el: „Ați fost senzaționali, bravo!”, le-a spus membrul juriului. „Extraordinar!”, a intervenit Andra.

UPDATE 22:43 The Haters acum, la ROMÂNII AU TALENT. Mihai Petre: „Îmi place de voi, dar nu îmi place de voi ca trupă, trebuie să recunosc asta. Mi se pare că nu sunteți omogeni. Dacă aveți pretenția să fiți numiți o trupă, trebuie să ajungeți la nivelul celui mai bun dintre voi. Voi dansați bine, dar momentul nu mi s-a părut bine închegat”. Andra, pe de altă parte, a fost mult mai generoasă cu laudele, iar Andi Moisescu le-a spus concurenților că i-a plăcut mai ales scurtul moment de dans din buric.

UPDATE 22:30 Orban Barra a ținut iar juriul, spectatorii și telespectatorii de la ROMÂNII AU TALENT cu sufletul la gură și a oferit un număr impresionant cu bicicleta lui. Deși i-a dat iar emoții, Andra i-a spus că, dacă merge mai departe, ar putea să se pună și ea în calea roților tânărului. „Sper să te voteze toți românii. Doamne ajută”, l-a încurajat Andra pe Orban Barra. Cât despre Mihai Petre, acesta a afirmat că „adevărata performanță poate face spectacol. „Cred că este greșit să gândim că un talent trebuie votat doar pentru că te-ai născut cu el. Când faci un număr ca ăsta, e vorba și de muncă, și de talent. Tu ești dovada vie, te felicit”, i-a spus Mihai Petre concurentului de la ROMÂNII AU TALENT.

UPDATE 22:13 Maestrul cu sclipici, Bogdan Olteanu, a fost personajul principal în mica scenetă realizată de trupa de dans, pe scena de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, SEMIFINALA 4. Îmbrăcat chiar ca un pictor parizian, Olteanu i-a creat clipul „strălucitor” al lui Ray Charles, chiar pe o melodie de-a lui.

„A fost un moment magic”, a exclamat Bartoș.

„Deși știm că urmează să ne surprindeți cu ceva, am încercat să-mi dau seama ce veți face. Dar pentru că l-ați pictat cu capul în jos, am crezut că n-o să vă iasă. Vă mulțumim pentru acest moment, a fost extraordinar”, a spus, surprins, Andi Moisescu.

„Mi se pare extraordinar să știi să îți vinzi talentul. Aveți o tehnică impecabilă și o sclipire de geniu”, l-a lăudat și Petre.

UPDATE 22:02 Colectivul Fantezia au intrat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 SEMIFINALA 4. Trupa de moldoveni, veniți tocmai din Chișinău, au făcut spectacol atât de dans, cât și de lumini, cântând la cunoscutele lor instrumente. La final, chiar și Andra a cântat cu ei o melodie populară.

„Mie mi s-a părut momentul vostru foarte scurt pentru că a fost foarte intes. Ăsta este un exemplu de spectacol veritabil”, a exclamat Mihai Petre.

UPDATE 21:42 A venit și rândul tânărului imitator din Moldova, Mihai Ștefan, care a anunțat dinainte că-și propune să facă lumea „să se tăvălească pe jos de râs” în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3. Primul personaj interpretat a fost Mircea Dinescu, intrând repede cu finanțatorul Stelei, Gigi Becali și terminând cu continuând cu prezentatorul de televiziune Mircea Solcanu. Mai mult, la final l-a imitat puțin și pe marele actor Florin Piersic, punându-și tradiționalul șal pe umeri. La doar 18 ani, elevul a reușit să facă spectacol pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, trecând rapid de la un personaj la altul.

„E adevărat, unele personaje îți ies mai bine, altele mai puțin bine, dar e vorba despre exercițiu”, l-a sfătuit Petre.

În replică, după ce l-a imitat și ea puțin pe Gigi Becali, Andra i-a dat verdictul. „Da, este nevoie de exercițiu, dar ești foarte talentat și meriți să mergi mai departe”, a spus ea.

„Cred foarte mult în talentul lui pentru că îl are, e al lui”, l-a felicitat și Andi Moisescu.

UPDATE 21:30 Următorii pe scena de la ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3, SEMIFINALA 4, au fost cei de la Classic Beat Orchestra.

„Normal că-mi place ce văd. Băieți frumoși și talentați, să-i voteze toate fetele și cei care apreciază muzica de calitate. Mișa, ești nebun, dar tare îmi place!”, a exclamat Andra.

„Ai șanse să fii lăudat sau aspru criticat. Voi faceți parte din categoria celor care sunt de super-lăudat. Voi sunteți ca niște contraste. Eu cred că trebuie să fiți lăudați de toată România pentru că meritați”, le-a spus și Mihai Petre.

UPDATE 21:15 Andrei Ișfan a fost cel de-al treilea concurent care a participat în SEMIFINALA 4 din concursul ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3. Dacă la preselecții a făcut un număr de magie cu cărți de joc, acum tânărul de 26 de ani a făcut imitat „alba-neagra”, jucându-se cu trei cănuțe și trei biluțe, la final apărând și trei roșii.

„Ce faci tu e senzațional, ne-ai uimit”, a luat cuvântul Pavel Bartoș.

„Mă bucur că am așteptat până la final, la un moment dat începusem să mă plictisesc. Am un singur sfat pentru tine: să te gândești la dinamincă mai bine”, l-a sfătuit Mihai Petre.

„Ești foarte talentat, îmi place foarte mult look-ul tău și cum îți prezinți numărul. Ești foarte relaxat”, a spus încântată Andra.

Nici Andi Moisescu nu s-a sfiit de laude. „Nu mă uimește, ci îmi întărește convingerea că e foarte bun și foarte tare”, a spus el.

UPDATE 21:05 Al doilea pe lista concurenților care au intrat în SEMIFINALA 4 din concursul ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3 este Angelo Simonică. Tânărul în vârstă de 17 ani a intepretat piesa lui Bon Jovi, „Shot Through The Heart”.

„Ai făcut o alegere foarte bună cu trupa din spate, a dat forță momentului. A fost destul de spectaculos și finalul,, sper că nu te-ai accidentat. Întotdeauna îmi doresc de la un astfel de moment să fie exploziv și a fost, chiar dacă ai avut momente când nu te dăruiai complet publicului. Cânți cu plăcere, cânți bine, ești rock, ce mai!”, i-a transmis Petre.

„Mi-a plăcut foarte mult atitudinea, a avut momente când nici noi nu mai contam, era doar el și muzica”, i-a spus și Moisescu.

„Tu mă facă să-mi placă rockul, cu atitudinea ta, cu vocea ta puternică. Ești în vârful piramidei. Faptul că ai cântat fără pană, nu te-ai speriat deloc. Ești un adevărat artist!”, l-a lăudat partea feminină a juriului.

UPDATE 20:45 Trupa de dans Switch Crew a intrat prima în SEMIFINALA 4 din concursul ROMÂNII AU TALENT SEZONUL 3.După ce copiii au dansat pe un colaj de melodii ritmate, juriul și spectatorii i-au aplaudat.

„Acum s-au transformat în copii. Câmd ați dansat nu mi s-a părut, ați transmis energie, ați fost profesioniști. Mi-a plăcut foarte mult”, a zis Andra.

„Aș vrea să-i felicit pe toți la un loc, vreau să spun că ei au crescut și s-au făcut și mai frumoși. Din cauza lor fiul meu s-a apucat și el de street-dance”, le-a spus și Andi Moisescu.

„Mi-a plăcut mult de terminarea voastră pentru că sunt convins că vine din pasiune voastră. Reușiți să vă coordonați ca niște adulți, sunteți atenți unii la alții și reușiți să vă coordonați foarte bine. Se vede în ochii voștri că vă doriți să câștigați”, i-a lăudat și Mihai Petre.

Cine sunt semifinaliștii

Andrei Andronachi este un tânăr magician care a reușit juriul ROMÂNII AU TALENT că merită să meargă mai departe cu un număr inedit. Concurentul a urcat pe scenă și l-a rugat pe Smiley și pe o tânără din public să îl asiste la numărul pe care urma să îl prezinte. „Șoricelul lui Mihai” este numărul cu care i-a convis Andrei Andronachi pe cei trei jurați că merită să meargă mai departe.

Numărul prezentat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT a presupus apariția și dispariția unui șoricel, pe care magicianul Andrei Andronachi l-a denumit „șoricelul lui Mihai”.

Pe parcursul numărului său, concurentul i-a făcut atât pe cei trei jurați, dar și pe spectatorii prezenți lanpreselecții să râdă în hohote. „Cel mai haios magician. Haioșenia ta depășește numărul de magie. Ai nevoie de energie. Îmi place la nebunie accentul lui. Bravo, felicitări”, i-a spus Mihai Petre.

Andrei Ișfan, din București, este tânărul de 26 de ani care i-a impresionat pe cei trei jurați de la ROMÂNII AU TALENT: Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu cu un moment de magie. Concurentul a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a jonglat cu două pachete de cărți de joc, lăsând fără cuvinte atât publicul, cât și juriul de la ROMÂNII AU TALENT.

„Ai o tehnică fantastică! Îmi place foarte mult cum prezinți totul, ești haios!”, a spus Mihai Petre la finalul numărului artistic. „M-ai lăsat cu gura căscată, m-ai dat pe spate!”, a continuat cel mai dur jurat de la ROMÂNII AU TALENT.

La fel de impresionați au fost și ceilalți doi membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT, care au apreciat originalitatea concurentului.

Angelo Simonica a impresionat la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT cu vocea sa. La numai 17 ani, Angelo a cântat cât l-au ținut plămânii o melodie marca Led Zeppelin, iar juriul a fost convins de potențialul său de rock-star, astfel că băiatul a ajuns în semifinalele ROMÂNII AU TALENT.

Bogdan Olteanu a pășit pe scena de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, alături de soția sa, întrucât problemele pe care le are cu auzul îi îngreunează comunicarea cu cei din jur.

Deși vizibil emoționat, bărbatul în vârstă de 38 de ani a început să-și prezinte numărul concentrându-se pe ceea ce la final avea să-i uimească nu numai pe cei trei membri ai juriului de la ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, ci și pe cei toți aflați în sală.

După ce a pictat pe o pânză neagră acompaniat de piesa „Someone like you” intepretată de solista Adele, concurentul a dat strălucire operei sale, la propriu, suflând peste ea cu sclipici.

„Pentru mine astea sunt momemntele preferate. La început pot spune că nu a crezut prea mult în momentul tău, a avut etapele lui și finalul a fost… pam-pam!”, a mărturisit Andra.

Îmbracați la patru ace, dar cu bascheți în picioare, cei patru baieți din „Classic Beat Orchestra” i-au dat pe spate pe jurați prin acordurile reinterpretate în manieră moderna de vioară, orgă, tobe și contrabas, așa că trupa de băieți va reveni în curând pe scenă într-o nouă etapă de la ROMÂNII AU TALENT.

Colectivul Fantezia, din Republica Moldova, a uimit publicul de la ROMÂNII AU TALENT print-o evoluție de exceptie. Baieții au cântat la tobe. Evoluția membrilor trupei Colectivul Fantezia a fost una de exceptie, iar membrii juriului ROMÂNII AU TALENT au rămas impresionați. „Ați avut de toate”, a spus Andra la finalul prestației concurenților din timpul preselecțiilor ROMÂNII AU TALENT.

Mihai Ștefan are 17 ani, iar atunci când a urcat pe scena ROMÂNII AU TALENT a anunțat că va face un spectacol total imitând alte personale celebre. Prima personalitate a fost Florin Piersic, pentru ca mai apoi să se transforme spectaculos în Gigi Becali, cu a cărui râs a reușit să convingă atât juriul cât și cei prezenți că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT. Talentul său a ridicat sala în picioare, iar juriul de la ROMÂNII AU TALENT i-a acordat biletul pentru etapa următoare a concursului.

Gabor Barra Orban a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT pe bicicleta și a surprins pe toată lumea cu nebuniile sale periculoase pentru propria sanatate, dar și pentru sănătatea iubitei sale, pe care a folosit-o ca recuzită. „Momentele astea mă sperie de obicei, dar tu mi-ai oferit atâta siguranță” i-a spus Andra la finalul numărului pe care tânărul l-a pregătit pentru preselecțiile ROMÂNII AU TALENT.

Mircea Palamari a venit tocmai de la Chișinău pentru a participa la preselecțiile ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. Băiatul a dansat pe ritmuri electro, hip hop și R&B, cucerind atât inimile publicului care l-a susținut cu aplauze furtunoase, cât și pe cele ale juriului de la ROMÂNII AU TALENT.

Andra, Andi Moisescu și Mihai Petre s-au declarat de-a dreptul impresionați la finalul momentului artistic. „Tu ești dansatorul care mi-a plăcut cel mai mult. Îmi doresc de mult să câștige un dansator competiția ROMÂNII AU TALENT„, a mărturisit Mihai Petre.

Dans cât cuprinde au oferit membrii trupei Switch Crew, „steluțele pe baterii”, vorba lui Bartoș, care au fost aplaudate îndelung de publicul prezent în sala de la preselecții ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3. „Ei ar trebui să se numească Switch On pentru că sunteți mai buni decât orice cafea de pe lumea asta”, le-a spus Andi, iar Petre a felicitat-o pe coregrafa grupului, astfel că micuții vor demonstra câți „watt-i” au în dotare și în SEMIFINALA 4 de la ROMÂNII AU TALENT.

Remus Ioan Mureșan și Paul Oprea sunt cei doi „Zburători” din trupa „Parcour”, care i-au impresionat pe Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, la ROMÂNII AU TALENT, după ce au sărit peste masa juraților.

Trupa The Haters a urcat pe scena de la ROMÂNII AU TALENT și a convins juriul că merită să meargă mai departe în show-ul ROMÂNII AU TALENT, deși s-au înființat ca trupă cu trei zile înainte de a veni preselecțiile show-ului de talente.

Vineri, 26 aprilie, va fi difuzată SEMIFINALA 4 a show-ului ROMÂNII AU TALENT. Lupta pentru premiul cel mai, dar și pentru titlul de cel mai talentat român se apropie de final.

Marea FINALĂ a show-ului ROMÂNII AU TALENT, SEZONUL 3, va fi difuzată pe data de 10 mai la ProTv.

Premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, al show-ului ROMÂNII AU TALENT este oferit de COSMOTE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Pescobar, cu 12 gagicuțe la mare: Și-a lăsat iubita acasă și a făcut show de...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Ies la lumină noi detalii în cazul fetiței și bătrânei din Călărași, care ar fi...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Toți românii vor fi verificați. Ce documente trebuie să ai la tine din 31 martie
Cătălin Bordea, șocat de femei: Mi-a ajuns
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Nebuloasa Cap de Cal, observată în detalii fără precedent cu Telescopul Webb