Sandu MATEI, gest extrem pentru KOVESI. Ce a făcut protestatarul pentru fosta șefă a DNA

Sandu MATEI, gest extrem pentru KOVESI. Ce a făcut protestatarul pentru fosta șefă a DNA
Publicat: 27/02/2019, 10:54

Sandu Matei a făcut anunțul pe Facebook, unde a și transmis live momentul în care este tatuat la un salon.

„În cinstea victoriei în audieri îmi voi face acum acest tatuaj… într-o oră cred că pun poza cu el real pus pe mine”, a declarat Sandu Matei pe Facebook.

Deși a fost sfătuit să mai aștepte, Sandu Matei și-a făcut tatuajul cu „LCK” fără să ezite.

Sandu Matei este unul dintre protestatarii controversați #Rezist. La sfârșitul anului 2017, el a fost implicat într-un incident mai puțin obișnuit, în Piața Victoriei.

Un bătrân de 71 de ani, Alexandru Tiurbe, a fost lovit atunci cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar, după ce între cei doi a avut loc un schimb de replici dure.

Cel care a provocat totul a fost chiar Sandu Matei, alias SANDY. El ar fi încercat să obțină de la bătrân o reacție referitor la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei.

Situația a degenerat când cei doi au început să se jignească reciproc. După ce bătrânul l-a lovit pe Sandu Matei cu un rucsac, acesta s-a apărat cu un pumn care l-a nimerit pe pensionar direct în ochi.

Bătrânul a declarat că Sandu Matei l-ar fi lovit cu un BOX.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult