Șase persoane la spital, după ce un autocar a fost lovit de un microbuz pe DN 1, la Bradu (Sibiu)

Șase persoane la spital, după ce un autocar a fost lovit de un microbuz pe DN 1, la Bradu (Sibiu)
Publicat: 14/08/2012, 09:37
Actualizat: 14/08/2012, 09:37

UPDATE 9.35: Șoferul microbuzului implicat în accidentul de pe DN 1, din județul Sibiu, a fost, de asemenea, transportat la spital în urma impactului dintre autovehiculul pe care îl conducea și un autobuz, astfel că numărul persoanelor rănite ajunge la șase, starea acestora fiind stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență, Decebal Todăriță, la spital au fost aduse șase victime ale accidentului rutier de pe DN 1, toți fiind în curs de investigații, însă în stare stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au ajuns șase persoane în urma unui accident rutier. Este vorba de patri femei și doi bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 53 ani. Patru dintre aceștia sunt din județul Vrancea, unul din județul Bacău și unul din județul Galați. Pacienții au primit îngrijiri medicale, sunt conștienți și, în momentul de față, sunt în stare stabilă, viața nu le este în pericol. După primele investigații se pare că sunt policontuzionați, au traumatisme și suspiciuni de fracturi. Procedura cere investigații medicale complexe, iar pacienții au fost trimiși la raze și computer tomograf”, a declarat Decebal Todăriță.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, a declarat că accidentul de pe DN 1, din apropiere de localitatea Bradu, a fost provocat de șoferul microbuzului, care nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

„Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare în mers pe o porțiune de drum aflat în lucru. Un autocar cu pasageri era oprit la semafor, iar șoferul microbuzului nu a observat că autocarul este oprit și a intrat în el din spate”, a precizat Luciana Balteș.

Unul dintre pasagerii microbuzului, care, înainte de accident se afla pe locul din față, în dreapta, spune că nu își poate da seama cum de șoferul nu a văzut autocarul, dar se gândește că este posibil să fi fost obosit, el conducând din Italia, de unde pasagerii se întorceau de la muncă.

„Venim din Italia cu pachete pentru familie și uite ce am pățit. Eu nu știu ce s-a întâmplat, de ce nu l-a vzut. Poate o fi fost și obosit. Dar am făcut un popas în Alba, să mâncăm și el nu a vrut să coboare. A stat și a dormit. E vai de capul nostru acum. Toți au fost duși la spital. Eu stau aici și păzesc bagajele. E munca noastră aici. Sperăm să vină cineva să ne ia. Toți erau plini de sânge. Șoferul e cel mai grav rănit”, a spus un pasager din microbuz.

Potrivit Poliției Sibiu, traficul nu a fost blocat în urma accidentului.

Cinci persoane au fost transportate la spital, marți dimineață, în urma unui accident produs pe DN 1, în apropiere de localitatea Bradu, județul Sibiu, după ce un autocar a fost lovit de un microbuz.

Potrivit primelor informații accidentul a avut loc într-o zonă unde se fac lucrări de reabilitare a drumului.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cinci persoane au fost transportate la spital, marți dimineață, în urma unui accident produs pe DN 1, în apropiere de localitatea Bradu, județul Sibiu, după ce un autocar a fost lovit de un microbuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit primelor informații primite de la purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, accidentul a avut loc într-o zonă unde se fac lucrări de reabilitare a drumului.

„Un autocar cu pasageri a fost lovit în timp ce staționa la semafor de un microbuz cu pasageri, pe DN 1, în zona Bradu, unde sunt efectuate lucrări la drum. În urma accidentului, cinci persoane, pasageri în microbuz, fiind transportate la spital”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

Potrivit sursei citate, pe DN 1, între Sibiu și Brașov, circulația nu a fost blocată

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului