Scandalul ia amploare după ce Bărboianu ar fi făcut un „blat”: stelistul Argăseală îl amenință cu tribunalul pe dinamovistul Negoiță

Scandalul ia amploare după ce Bărboianu ar fi făcut un blat: stelistul Argăseală îl amenință cu tribunalul pe dinamovistul Negoiță
Publicat: 06/05/2015, 19:39

„(…) domnul Negoiță să continue să spună, dacă știe trebuie să aducă dovezi, dacă nu aduce dovezi, trebuie să-și ia măsuri, pentru că noi suntem obligați să-l acționăm în instanță”, a declarat Argăseală, potrivit Sport.ro.

Oficialul stelist a mai spus că acuzațiile lui Negoiță pun într-o lumină nefavorabvilă prestația Stelei în meciul pe care l-a câștigat, duminică, scor 3-1, pe Arena Națională.

„Nu e normal, nu e normal nici faptul că pune într-o lumină proastă prestația Stelei, acuză prestația Stelei, care ar fi avut nevoie de nu știu ce greșeli, ar trebui să recunoască faptul că Steaua a jucat mai bine ca Dinamo și a câștigat. Să-i aducă la cunoștință jucătorului acuzațiile și era mai corect să i le spună înainte să-i rupă contractul, nu după”, a adăugat Argăseală.

Acționarul FC Dinamo, Ionuț Negoiță, îl acuză pe fundașul Ștefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu și-a apărat corect șansele în derbiul cu Steaua, pierdut de „alb-roșii” cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că știe toate detaliile „trădării”.

Negoiță îl mai acuză pe „trădătorul” Bărboianu că nu se află la primul meci aranjat.

„Până în minutul 60, practic, Steaua nu a avut un șut pe poartă. Erau șanse foarte mari ca meciul să se termine egal sau poate chiar să și câștigăm. Dar a apărut un moment în care Steaua, intrată în criză de timp, trebuia ajutată. De către cine? De către un băiat care a mai ajutat și alte dăți. Vă vine să credeți că un jucător de 27 de ani și peste 200 de meciuri în Liga I poate face două faulturi în fața arbitrului la modul evident? Unii spuneau emoții, adrenalină… Povești! Vorbim despre golănie, despre ticăloșie. Vă aduceți aminte când Mititelu spunea despre Bărboianu că e un trădător? Bărboianu a fost dat afară. Măsele stricate trebuie date afară. Nu amiabil, a fost dat afară. A avut dreptate Mititelu și au mai spus-o și alții că acest jucător e un trădător. M-a trădat pe mine, unde avea un loc de muncă și își primea banii, și-a trădat colegii, aveau primă de 3.000 de euro la victorie și a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce? Pentru ca Steaua să ne umilească din nou. Prin cine? Prin ai noștri”, a declarat, miercuri, Negoiță, într-o conferință de presă.

Acționarul majoritar al FC Dinamo a precizat că va oferi autorităților toate detaliile privind modul în care a fost „cumpărat” Bărboianu.

„Am vorbit cu cineva foarte apropiat de el, pentru că sunt mulți care vorbesc deschis. Și l-am întrebat cum poate justifica el. I-am spus «bă, băiatule, oprește-te, lasă golăniile, lasă prostiile, că te bate Dumnezeu». Greșeala a fost și a mea. Dar de acum încolo fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verficat și din urmă. Bărboianu, dacă mai joacă fotbal, poate vreun fraier ca mine să-l mai ia. Dar știindu-se ce poate acest băiat, cred că nu va mai juca fotbal. Toți ticăloșii ăștia, golani ca el, nu ar trebui să mai fie în fotbal. El nu e la prima abatere. Eu știu cine, știu locul, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune, dar nu în public. Le voi spune în fața autorităților, că nu las lucrurile așa. M-am săturat să fiu bătaia de joc a unora, să fiu înjurat de către publicul dinamovist, pentru că nu m-am informat când l-am luat pe acest băiat”, a mai spus Negoiță.

FC Dinamo a reziliat de comun acord contractul cu fundașul Ștefan Bărboianu, a declarat, marți, pentru agenția MEDIAFAX, directorul general al grupării alb-roșii, Dinu Gheorghe.

„Ne-am întâlnit astăzi și am reziliat contractul cu Bărboianu. Motivul? Așa au convenit părțile”, a afirmat Dinu Gheorghe, numit în funcția de director general săptămâna trecută.

Ștefan Bărboianu a fost titular, duminică, în ultimul meci al formației conduse de Flavius Stoican, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în fața echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.

În vârstă de 27 de ani, Bărboianu a revenit la Dinamo în luna ianuarie a anului 2014, de la Astra Giurgiu. El a mai jucat la formația „alb-roșie” în 2011.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment după ce o dansatoare a murit sufocată în timp ce avea relații intime cu...
Acest bărbat a fost dat dispărut în 1998, la vârsta de 19 ani. Ireal unde...
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și...
De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul...
Cel mai iubit CUPLU și-a spus ADIO! Apropiații lor sunt șocați: „Nu ar fi putut...
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile...
EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a...
„Dacă m-ar înșela..” Anamaria Prodan a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor! Cum...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?
Noua axă a răului? Vladimir Putin şi Xi Jinping şi-au promis să coopereze împotriva SUA...
Tehnologia ULUITOARE care a generat CĂLDURĂ de peste 1.000 grade Celsius
Românii trebuie să raporteze. Statul vrea să știe tot
Scandalul care îi costă scump pe șoferi. Scapă ocazia de-a plăti mai puțin în service
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine...
Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...
BANCUL ZILEI. Bulă e cu o tipă în pat. Gagica: - Bulă, ai un clopoțel...
Cristian Șofron, unul dintre copiii-fenomen ai cinematografiei din România, invitat la Altceva cu Adrian Artene
×