Scene incredibile: Consilier PNL bătut cu bestialitate de un clan interlop sub ochii polițiștilor. Liberalii cer anchetă penală

Scene incredibile: Consilier PNL bătut cu bestialitate de un clan interlop sub ochii polițiștilor. Liberalii cer anchetă penală
Publicat: 24/12/2019, 22:08

Mircea Minea, aflat la al șaselea mandat de primar al comunei Chiajna, i-ar fi adus pe membrii clanului Iordan să asiste la ședința de Consiliu, ca tactică de intimidare, pentru instalarea unui apropiat în funcția de viceprimar – Constantin Dumitru. Ședința a degenerat, iar membrii clanului interlop i-ar fi aplicat o corecție fizică lui Claudiu Luca, consilier PNL, scrie publicația locală Chiajna.info

Presa locală relatează pe larg cum consilierul liberal a fost bătut interlopi și notează că primarul în funcție a rezolvat de multe ori treburi politice prin forță, cu ajutorul amenințărilor. Miza lui Minea, relatează Chiajna.info, a dorit să obțină votul necesar pentru a-și instala în funcția de viceprimar omul de încredere, iar „trupa de comando” aflată la dispoziția edilului l-ar fi snopit în bătaie pe consilierul local PNL, pentru că acesta a contestat actele procedurale făcute în timpul ședinței. Pe pagina de Facebook a PNL este descris tot evenimentul.

„Pentru a incheia sedinta cu o lectie, „Vataful” Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL”, scriu liberalii pe pagina de Facebook PNL Chiajna.

Iată textul integral postat de liberali pe pagina de socializare:

„Astazi, 23.12.2019, in sedinta extraordinara convocata de Primarul Minea, din disperarea acestuia ca a pierdut controlul consiliului, a avut loc validarea de urgenta a doi consilieri ALDE si alegerea unui nou viceprimar.

Cu incalcari grave a legislatiei in vigoare si avand „Clanul Iordan” in spate, sub amenintare si constrangere, „Vataful” Minea si-a validat consilierii.

Dupa demisiile viceprimarului si a unui consilier ALDE, ajutat de aliatii de la PSD, care au pus umarul pentru a nu se degrada si mai mult imaginea lui „Minea”, au ales un nou viceprimar, in persoana lui Dumitru Constantin, un apropiat al Primarului, fara nici o experienta, dar un foarte bun executant.

Pentru a incheia sedinta cu o lectie, „Vataful” Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL.

Toate cele relatate mai sus sunt punctul de pornire a unei anchete penale in desfasurare, in paralel cu o contestatie in anulare a validarii cerlor doi consilieri si alegerea abuziva a viceprimarului, care vor fi atacate in Contencios Administrativ.

Concluziile va lasam sa le trageti dumneavoastra !”

Cine este Mircea Minea

Mircea Minea este supranumit și „campionul mandatelor”. Este la al șaselea mandat de primar al comunei Chiajna, fiind „înscăunat” din 1996. Edilul a condus localitatea vreme de 23 de ani, fără întrerupere. Membru ALDE, primarul a fost acuzat de-a lungul timpului pentru mai multe fapte de corupție și pentru sumele alocate din bugetul local către mediocra echipă de fotbal Concordia. A fost implicat în mai multe scandaluri cu terenuri de-a lungul timpului. Localnicii îl acuză de neonorarea promisiunilor electorale.

Gilda Popa
Gilda Popa este licențiată în Drept și a urmat un master de psihologie organizațională la Facultatea de Psihologie - Universitatea București. A mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Spania: explozia nunţilor în rândul celor de peste 60 de ani
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
A devenit COMPLET INTERZIS în România. Iohannis a semnat. Noua lege se aplică tuturor
România în Schengen AIr. Regulile pe aeroporturi intră în vigoare din 31 martie
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Emisiile de la marile companii de petrol și gaze ar putea cauza milioane de decese...