Scene incredibile: Consilier PNL bătut cu bestialitate de un clan interlop sub ochii polițiștilor. Liberalii cer anchetă penală

Redactor:
Gilda Popa
Scene incredibile: Consilier PNL bătut cu bestialitate de un clan interlop sub ochii polițiștilor. Liberalii cer anchetă penală
Scene incredibile: Consilier PNL bătut cu bestialitate de un clan interlop sub ochii polițiștilor. Liberalii cer anchetă penală

Mircea Minea, aflat la al șaselea mandat de primar al comunei Chiajna, i-ar fi adus pe membrii clanului Iordan să asiste la ședința de Consiliu, ca tactică de intimidare, pentru instalarea unui apropiat în funcția de viceprimar – Constantin Dumitru. Ședința a degenerat, iar membrii clanului interlop i-ar fi aplicat o corecție fizică lui Claudiu Luca, consilier PNL, scrie publicația locală Chiajna.info

Presa locală relatează pe larg cum consilierul liberal a fost bătut interlopi și notează că primarul în funcție a rezolvat de multe ori treburi politice prin forță, cu ajutorul amenințărilor. Miza lui Minea, relatează Chiajna.info, a dorit să obțină votul necesar pentru a-și instala în funcția de viceprimar omul de încredere, iar „trupa de comando” aflată la dispoziția edilului l-ar fi snopit în bătaie pe consilierul local PNL, pentru că acesta a contestat actele procedurale făcute în timpul ședinței. Pe pagina de Facebook a PNL este descris tot evenimentul.

„Pentru a incheia sedinta cu o lectie, „Vataful” Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL”, scriu liberalii pe pagina de Facebook PNL Chiajna.

 

Iată textul integral postat de liberali pe pagina de socializare:

„Astazi, 23.12.2019, in sedinta extraordinara convocata de Primarul Minea, din disperarea acestuia ca a pierdut controlul consiliului, a avut loc validarea de urgenta a doi consilieri ALDE si alegerea unui nou viceprimar.

Cu incalcari grave a legislatiei in vigoare si avand „Clanul Iordan” in spate, sub amenintare si constrangere, „Vataful” Minea si-a validat consilierii.

Dupa demisiile viceprimarului si a unui consilier ALDE, ajutat de aliatii de la PSD, care au pus umarul pentru a nu se degrada si mai mult imaginea lui „Minea”, au ales un nou viceprimar, in persoana lui Dumitru Constantin, un apropiat al Primarului, fara nici o experienta, dar un foarte bun executant.

Pentru a incheia sedinta cu o lectie, „Vataful” Minea a asistat pasiv in momentul in care cei trei membri ai clanului Iordan au batut cu bestialitate un consilier PNL, propus pentru functia de viceprimar si care a avut curajul sa conteste modul in care s-a desfasurat sedinta. Acest eveniment s-a petrecut in incinta sediului Politiei Locale Chiajna sub stricta supraveghere a 3 Politisti Locali, care au avut ca scop sa nu lase pe nimeni sa intervina in apararea Consilierului Local PNL.

Toate cele relatate mai sus sunt punctul de pornire a unei anchete penale in desfasurare, in paralel cu o contestatie in anulare a validarii cerlor doi consilieri si alegerea abuziva a viceprimarului, care vor fi atacate in Contencios Administrativ.

Concluziile va lasam sa le trageti dumneavoastra !”

Cine este Mircea Minea

Mircea Minea este supranumit și „campionul mandatelor”. Este la al șaselea mandat de primar al comunei Chiajna, fiind „înscăunat” din 1996. Edilul a condus localitatea vreme de 23 de ani, fără întrerupere. Membru ALDE, primarul a fost acuzat de-a lungul timpului pentru mai multe fapte de corupție și pentru sumele alocate din bugetul local către mediocra echipă de fotbal Concordia. A fost implicat în mai multe scandaluri cu terenuri de-a lungul timpului. Localnicii îl acuză de neonorarea promisiunilor electorale.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
FOTO. Cum arăta Crina Matei în tinerețe! Imagini fabuloase cu actrița în urmă cu zeci...
DOLIU in lumea politica! A MURIT! Ion Iliescu – Am aflat cu profund regret vestea...
Ion Țiriac și-a amintit ziua în care i-a cerut bani de pizza lui Ilie Năstase!...
S-a aflat ce SALARIU are preşedintele SUA. Mulţi au rămas surprinşi de suma primită lunar
Joe Biden a lansat un mesaj ascuns în site-ul Casei Albe: „Dacă citeşti acest lucru,...
BANCUL ZILEI – Răpit si violat cu sălbăticie de 10 prostituate
Mesaj ascuns pe site-ul Casei Albe, apărut imediat după ce Joe Biden a preluat mandatul:...
S-a SINUCIS în faţa tuturor! Ştirea tristă a zilei în România
Ea este mândria romilor! Este frumoasă, dar și deșteaptă. A fost admisă la 5 facultăți...
Este dovada CĂLĂTORILOR în TIMP? O descoperire recentă provoacă o CONTROVERSĂ de proporții
Două zone din România, pe lista destinațiilor de vacanță recomandate de New York Times
Vestea teribilă pentru toți șoferii: se întâmplă la pompă cu prețul la benzină și motorină
BAYWATCH: Veste tristă. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru...
Vestea ȘOC a momentului despre Sebi, băiatul de 7 ani, dat dispărut de două săptămâni
Theresa Ivancik, femeia cu bicepși de 40 de centimetri care este des confundată cu un...
Este oficial: Categoria de salariaţi care va putea ieşi la pensie la 57 de ani....
Omul care după ce a închis două afaceri a reuşit să transforme un chioşc de...
ȘOC!Trebuie să ne pregătim pentru un CUTREMUR devastator. Se anunță un DEZASTRU total pentru România!
Inchide