SCHIMBAT DIN FUNCȚIE. Șeful Poliției Bolintin Vale a călcat în picioare un bărbat care se afla la o petrecere | VIDEO cu impact emoțional

SCHIMBAT DIN FUNCȚIE. Șeful Poliției Bolintin Vale a călcat în picioare un bărbat care se afla la o petrecere | VIDEO cu impact emoțional
FOTO: Captură Facebook.
Publicat: 24/04/2020, 08:20
Actualizat: 07/04/2021, 01:07

Șeful Poliției Bolintin Vale a fost schimbat din funcție, acuzat fiind că a snopit în bătaie un bărbat, iar Ministerul de Interne va trimite Corpul de control la IPJ Giurgiu. În urmă cu o săptămână, polițiștii au intervenit pentru a opri o petrecere care avea loc în fața unei curți, în plină stare de urgență. Șeful Poliției și-a pierdut cumpătul și l-a călcat în picioare pe unul dintre ei.

Persoanele care au participat la petrecere au fost amendate cu o sumă totală de 13.000 de lei.

Un videoclip în care se observă cum un polițist în civil îl calcă în picioare pe unul dintre petrecăreți, a fost distribuit pe Facebook. Un al doilea polițist a participat și el la lovirea bărbatului care se afla încătușat la pământ.

Imaginile au fost filmate pe 18 aprilie, când mai mulți localnici au organizat o petrecere și au transmis live pe Facebook: „Erați tari în gură pe live-uri”, se aud polițiștii spunând.

ATENȚIE! Video cu limbaj licențios

Bolintin, Giurgiu…. seful politiei din zona in actiune!

Publicată de Simona Gheorghe pe Joi, 23 aprilie 2020

„Cu privire la modul de interventie al polițiștilor la un eveniment petrecut în data de 18 aprilie 2020, a fost deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de Parchet competentă”, se arată într-un comunicat al Poliției.

În filmare se observă cum șeful Poliției Bolintin Vale, îmbrăcat civil, lovește cu piciorul un bărbat încătușat, culcat la pământ, care strigă: „Nu mai da!”. În același timp, alți bărbați încătușați erau întinși pe pământ. Șeful Poliției Bolintin Vale este acuzat de comportament abuziv.

Gelu Duminică. Pe șmecherii ăștia în uniforme îi vede cineva?

„În momentul în care tu, autoritate, te comporți ca ultimul infractor, mai reprezinți tu legea? Care e diferența între ăsta și Spartacus? Adică ce a făcut șeful ăsta de poliție de acolo? Un Spartacus cu epoleți, asta este! Cred că e un om bolnav la cap și în stresul ăsta, dat de misiunile repetate, a cedat. Un om sănătos la cap, un om care înțelege să aplice legea, nu are cum să acționeze așa! Ceilalți stau și se uită: dă-i, mă, dă-i, mă! Cred că ar fi venit și ei să dea vreo două, dar ăsta era mai mare în rang și se simțea el mai bine atunci”, a declarat Gelu Dumincă la Digi24.

Al doilea conflict polițiști-localnici de săptămâna asta din Bolintin Vale

Marți, un scandalagiu din Giurgiu a vrut să atace poliţiştii cu un cuţit și a fost împuşcat în picior

Un bărbat din Bolintin Vale, băut, a făcut scandal pe stradă, având o butelie şi un cuţit. Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a vrut să-i atace cu cuţitul, atfel că oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical şi unul către bărbat.

Un bărbat din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost ridicat de poliţişti după ce a încercat să-i atace cu un cuţit. Un echipaj format din patru polişţişti şi doi jandarmi au fost anunţaţi că un individ băut face scandal pe stradă şi are la el o o butelie şi un cuţit.

Poliţiştii l-au somat să arunce arma, însă el şi-a pus lama la gât şi a strigat că se sinucide. Când au încercat să-l imobilizeze, bărbatul a vrut să atace poliţiştii cu cuţitul, anunţă IPJ Giurgiu.

Oamenii legii au folosit armamentul din dotare, şi au tras două focuri în plan vertical şi unul către scandalagiu. Acesta a fost împuşcat în picior.

Bărbatul va fi dus la spital. Procurorii au deschis un dosar penal.