Șeful Spitalului Craiova a început amenajarea unui BAZIN CU PEȘTI în curtea unității, dar fără autorizație. Consiliul Județean l-a OPRIT

Șeful Spitalului Craiova a început amenajarea unui BAZIN CU PEȘTI în curtea unității, dar fără autorizație. Consiliul Județean l-a OPRIT
Publicat: 09/08/2018, 15:58

Managerul Spitalului Clinic de Urgență Craiova a anunțat într-o conferință de presă, că este nevoit să oprească amenajarea unui bazin cu plante acvatice și pești, investiție pe care o începuse în curtea unității medicale, în urma izbucnirii unui scandal pentru că nu a respectat pașii legali.

Demetrian a afirmat că a comandat deja peștii, dar este nevoit să amâne investiția „până când se poate face totul legal”.

„Construcție este mult prea mult spus. Mi-am cerut scuze conducerii Consiliului Județean Dolj pentru acest gest. O să reiau toți pașii în mod legal și o să fie făcut așa cum trebuie. Am crezut că este nevoie de acțiune, mai puține termene de așteptare. A fost poate o naivitate din partea mea. Mi-o asum. Era vorba despre o investiție minimă, suportată în totalitate de mine, nu ar fi presupus nicio cheltuială pentru spital. Era vorba despre amenajarea unui mic bazin cu nuferi, plante acvatice, cu pești, pe care îi și comandasem, în naivitatea mea. O să amân această lucrare până când se poate face totul legal”, a declarat managerul.

Șeful Spitalului Craiova a început amenajarea unui bazin cu pești în curtea unității

El a adăugat că va duce investiția la bun sfârșit întrucât spațiul din curtea spitalului „nu arată deloc bine”, fiind plin cu chiștoace și gunoaie.

„Cei de la Consiliul Județean Dolj au veni azi (joi – n.r.) aici și am discutat despre un viitor proiect. Nu este un heleșteu, acesta presupunând excavare. Totul se întâmpla la suprafața pământului, o groapă de refugiu pentru pești, de aceea am crezut că îl pot face fără să aștept după zeci de aprobări. Există variante ca eu să sponsorizez lucrarea, ceea ce voi și face. Spațiul de acolo, din spatele unității spitalicești, trebuie amenajat întrucât nu arată deloc bine. Locul acela era un spațiu plin cu chiștoace, cu ambalaje, nimic mai mult„, a conchis Alin Demetrian.