Gândul
  • Publicat:
Știri

SEMNAL DE ALARMĂ. Eugen Tomac: „Trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți”

SEMNAL DE ALARMĂ. Eugen Tomac: „Trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți”
Eugen Tomac, presedinte PMP, participa la o conferinta de presa, sambata, 7 septembrie 2019. in Timisoara. VALENTINA SAROSI / MEDIAFAX FOTO

Președintele PMP, Eugen Tomac, e de părere că în aceste zile pentru a combate eficient noul tip de coronavirus este necesară scoaterea Armatei și Poliției pe străzi pentru a impune disciplina.

„Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaștem că nicio instituție și niciun stat nu a tratat cu seriozitate această amenințare.

Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populația trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi.

COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor.

Acum trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți.

Scuze se pot găsi mereu, dar trebuie să recunoaștem că nicio instituție și niciun stat nu a tratat cu seriozitate această amenințare. Am spus încă din 29 ianuarie, în plenul Parlamentului European, că populația trebuie pregătită de criza pe care o trăim astăzi. COVID-19 decimează Europa, state întregi sunt paralizate, mii de oameni mor.Acum trebuie să scoatem Armata și Poliția pe stradă pentru a-i opri pe inconștienți.Dacă stăm toți în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor și salvăm vieți. Trebuie să înțelegem că acum este nevoie de un efort comun. Restricțiile se aplică tuturor fără nicio excepție!

Publicată de Eugen Tomac pe Duminică, 22 martie 2020

Dacă stăm toți în casă, oprim răspândirea virusului nimicitor și salvăm vieți. Trebuie să înțelegem că acum este nevoie de un efort comun.

Restricțiile se aplică tuturor fără nicio excepție!”

Inchide