Serial despre viața pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, realizat de Netflix. Producția îl va urmări din copilărie până la cursele din circuit

Serial despre viața pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, realizat de Netflix. Producția îl va urmări din copilărie până la cursele din circuit
Netflix pregătește un serial despre viața pilotului de Formula 1 Ayrton Senna
Publicat: 04/09/2020, 19:51
Actualizat: 04/09/2020, 19:59

Compania Netflix a anunțat că va produce un serial despre viața pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, care va fi lansat în 2022, iar producția îl va urmări pe celebrul pilot din copilărie până la cursele din circuit. Mai mult, pentru autenticitatea miniseriei care va avea opt episoade, Netflix va lucra îndeaproape cu familia acestuia.

Show-ul va urmări paşii lui Senna din casa din Sao Paolo, locul unde a copilărit, şi până la triumfurile sale în maşinile Ferrari, culminând cu sfârşitul său tragic din Grand Prix-ul italian.

Ayrton Senna, cel mai mare pilot al Formulei 1 din toate timpurile, şi-a început cariera în circuit, la vârsta 21 de ani, în Anglia. Pilotul brazilian a murit într-un accident în Imola, Italia, pe 1 mai 1994.

David Beckham ar putea avea propriul show TV culinar, la BBC sau Netflix

David Beckham este în discuţii pentru propriul show TV culinar. Emisiunea ar putea fi difuzată pe BBC sau Netflix, iar fostul fotbalist este sprijinit în proiect de prietenul său, chef Gordon Ramsay.

Încurajat de acesta, David s-a gândit că ar putea găzdui şi el un show culinar.

David Beckham şi-a încântat fanii în timpul carantinei, publicând imagini cu diverse mâncăruri pe care le-a gătit, iar acum ar putea să-şi demonstreze calităţile de bucătar şi în streaming, scrie Mediafax.

Fostul fotbalist, în vârstă de 45 de ani, va produce singur emisiunea, prin compania sa Studio 99.

David este foarte pasionat de gătit şi a recreat unele reţete pe care le are de la mama sa, de multe ori împreună cu fiica sa, Harper, în vârstă de opt ani. Mai mult, de ziua sa (e născut pe 2 mai 1975), acesta a primit cadou multe oale şi tigăi.

Netflix a început să anuleze abonamente. Care sunt utilizatorii care rămân fără acces la reţeaua de streaming

Compania Netflix a luat decizia de a anula abonamentele utilizatorilor inactivi, dacă aceştia nu utilizează serviciul.

Netflix va începe să întrebe utilizatorii inactivi dacă doresc să îşi păstreze calitatea de membri, iar dacă nu primeşte răspuns, compania va anula automat serviciul.

Decizia a fost luată pentru ca oamenii să nu plătească un servicu pe care nu îl folosesc.

Rezultatele inedite ale unui studiu legat de utilizatorii platformei Netflix

Clienţii companiei Netflix raportează mai puţine probleme tehnice decât cei ai platformelor de streaming rivale, potrivit unui studiu recent citat de Bloomberg, relatează Mediafax.

Netflix a surclasat Hulu şi Disney +, deţinute de compania Walt Disney, ale căror clienţi au raportat mai multe probleme tehnice.

Pe următoarele locuri în acest top s-au situat Amazon Prime şi YouTube TV, al Google.

În momentul în care multe ţări au impus restricţii de circulaţie în contextul pandemiei, au existat temeri că Netflix va ceda tehnic din cauza presiunilor.

De altfel, compania, la fel ca alte platforme, a redus din calitatea conţinuturilor video în Europa şi în alte zone, pentru a nu suprasolicita reţelele de internet. Însă reprezentanţii companiei spun că procesul a fost unul lent, care nu i-a afectat pe clienţi.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult