Sex pentru titularizare. Un bărbat i-a cerut unei femei să întrețină relații intime cu el, contra unor „pile” la Inspectorat. Victima dorea să ajungă cadru didactic la oraș

Sex pentru titularizare. Un bărbat i-a cerut unei femei să întrețină relații intime cu el, contra unor „pile la Inspectorat. Victima dorea să ajungă cadru didactic la oraș
Publicat: 28/09/2019, 12:32

Bărbatul din Iași va fi judecat pentru fapte despre care se crede că le-a comis acum doi ani și jumătate. El ar fi cerut în perioada 11 februarie – 27 aprilie 2017 bani și sex de la o tânără care urma să susțină examenul de titularizare, scrie adevărul.ro.

Viorel Dumitru Movilianu ar fi cerut sumele pentru o așa numită „pilă” la Inspectorat, în timp ce partidele de sex le pretindea pentru sine.

„În sarcina inculpatului M.D.V. s-a reținut că, în baza aceleiași rezoluții infracționale și la intervale scurte de timp, respectiv în perioada 11.01.2017 – 27.04.2017, a pretins pentru sine de la o persoană foloase de natură sexuală și a pretins pentru altul sume de bani, inițial suma de 5.000 euro, după care în final solicitând 1.500 euro, lăsând să se creadă că poate interveni pe lângă un inspector școlar din cadrul ISJ Iași și promițând că-l va determina pe acesta să îndeplinească un act contrar atribuțiilor de serviciu, respectiv să-i asigure persoanei respective o notă la examenul de titularizare 2017″, arată procurorii.

Femeia de la care individul ar fi pretins bani și sex voia să ocupe un post de cadru didactic la o școală din municipiul Iași, transmite sursa citată.

foto: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase