ȘOCANT. Polițistă din Sălaj, bătută de soț, fost cadru MAI! Totul s-a întâmplat într-un centru comercial

ȘOCANT. Polițistă din Sălaj, bătută de soț, fost cadru MAI! Totul s-a întâmplat într-un centru comercial
Polițistă din Sălaj, bătută de șot, fost cadru MAI! Totul s-a întâmplat într-un centru comercial / Sursă FOTO: Pixabay - caracter ilustrativ
Publicat: 23/06/2020, 22:23
Actualizat: 23/06/2020, 22:34

O polițistă din Sălaj a fost bătută de soțul ei, fost cadru MAI, într-un centru comercial din Zalău și a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a opri agresiunile bărbatului.

Incidentul a avut loc miercuri, 17 iunie, când fostul cadru MAI, fost lucrător în cadrul Biroul Arme și Centrul Operațional (dispecerat și 112) și-a agresat soția, polițistă în cadrul IPJ Sălaj. Se pare că totul ar fi pornit din gelozie, relatează Monitorul de Sălaj.

Bătaie între soți în plin centru comercial

Bărbatul și-ar fi pălmuit soția, care, la rândul ei, s-ar fi apărat mușcându-l de braț. Cea care a solicitat intervenția colegilor a fost chiar femeia, care, potrivit unor surse apropiate familiei, ar avea intenția să divorțeze de soț. Motivul ar fi faptul că ar avea o relație extraconjugală cu un polițist, care recent a fost promovat într-o funcție de conducere în cadrul IPJ Sălaj.

După incident, polițista a depus o plângere penală la Poliția Municipiului Zalău pe numele soțului pentru comiterea infracțiuni de violență în familie. În aceeași zi, Poliția Municipiului Zalău a emis un ordin de protecție provizoriu valabil 5 zile.

Fostul cadru MAI a rămas fără arme

Potrivit dosarului nr. 2007/337/2020, poliția a înaintat ordinul de protecție Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, iar la data de 19 iunie un judecător a admis ordinul care are o valabilitate de 6 luni.

Astfel că bărbatul a fost evacuat din locuința comună din Zalău și i-au fost impuse următoarele:

– să păstreze o distanță de 50 m față de soție, față de casă și față de locul de muncă IPJ Sălaj
– nu are voie să i-a contact cu soția, nici prin telefon, poșta sau internet
– a fost obligat să-și predea toate armele deținute.

Dacă acuzatul încalcă ordinul de restricție, riscă închisoarea de la o lună până la 1 an. Totuși, acesta a făcut apel și a atacat ordinul de protecție admis de Judecătorie, urmând ca Tribunalul Sălaj să decidă definitiv dacă menține sau nu acest ordin emis de Poliție.

„Respinge contestaţia formulată de contestatorul Ş I N, ca neîntemeiată Admite cererea formulată de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA ZALĂU privind emiterea unui ordin de protecţie în contradictoriu cu intimatul Ş I N, Sălaj, CNP…, privind-o pe victima Ş N, născută la data de… Dispune emiterea ordinului de protecţie pe durata unui termen de şase luni calculat de la data pronunţării prezentei hotărâri, respectiv 19.06.2020, prin care se iau următoarele măsuri:
1. Evacuarea temporară a pârâtului din locuinţa comună, localizată în mun…
2. Obligarea intimatului la păstrarea unei distanţe minime de 50 de m faţă de victima N Ş;
3. Obligarea intimatului la păstrarea unei distanţe minime de 50 de m faţă de reşedinţa victimei N Ş, şi faţă de locul de muncă al acesteia situat pe str…
4. Interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima;
5. Obligarea agresorului de a preda poliţiei armele deţinute; În baza art. 32 din Legea nr. 217/2003 atrage atenţia intimatului că încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse constituie infracţiunea de nerespectare a hotărârii judecătoreşti şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an.

Stabileşte pentru avocatul din oficiu X, onorariu în cuantum de 500 de lei, în temeiul art. 2 alin. (1) lit. o) din Protocolul privind onorariile avocaţilor nr. 14511/14.02.2019, onorariu ce va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Sălaj. În tem. art. 29 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin de protecţie este executoriu şi instanţa dispune executarea sa fără somaţie şi fără trecerea unui termen. În tem. art. 31 din Legea nr. 217/2003 prezentul ordin de protecţie se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române din mun. Zalău în vederea punerii în executare şi supravegherii modului în care se respectă hotărârea. Cu drept de apel în ceea ce priveşte soluţia de emitere a ordinului de protecţie în termen de 3 zile de la pronunţare, cererea în acest sens se va depune la Judecătoria Zalău. Definitivă în ceea ce priveşte contestaţia împotriva ordinului de protecţie provizoriu. Pronunţată astăzi, 19.06.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Document: Hotarâre cameră consiliu 827/2020 19.06.2020.”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Job-ul din România plătit cu 5.000 de lei/lună, pentru care ai nevoie 'decât' de 8...
FOTO. Imagini incendiare cu actrița care l-a refuzat pe fotbalist! Cum arată femeia
DJ Lalla s-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok...
Femeia cu cel mai sexy posterior din lume arată FABULOS! Galerie FOTO
Ultimele clipe din viaţa tinerei DJ Lalla. S-a cazat la un cunoscut în Mamaia şi...
Dusterul pe care românii nu l-au putut cumpăra se vinde pe AUTOVIT. Cât costă cea...
Profesorii vor primi bani în plus! Când intră suma pe card şi la ce pot...
Două mașini de Poliție sunt implicate într-un accident rutier. Una a ajuns în șanț
Biden, despre blocajul guvernamental care ar putea arunca America în haos: ,,mingea este la republicanii...
Oana Zăvoranu, jefuită de soț de 2 milioane €! Ce calvar a îndurat Oana Zăvoranu...
APARE pe cer VINERI, 29 septembrie! Cum să vezi CEA MAI MARE Lună din 2023
Cutremur total! Gabriela FIREA a anunțat: ȊL PĂRĂSESC
Când va fi difuzat noul sezon America Express – Drumul Soarelui
Ultimul mesaj al Laurei Roșca (DJ Lalla), înainte să fie găsită fără suflare pe o...
BANCUL ZILEI. Două tipe foarte frumoase discută în club: Dragă de când s-a cuplat cu...
Fanii Vacanta Mare sunt distrusi! Costel a murit… ce declaratii tulburatoare au fost spuse