ȘOCANT. Un copil a fost găsit de polițiști într-o cușcă pentru câini, alături de șoareci, șerpi, viermi și gândaci

Redactor:
Florentina Dinu
ȘOCANT. Un copil a fost găsit de polițiști într-o cușcă pentru câini, alături de șoareci, șerpi, viermi și gândaci

Un copil în vârstă de 18 luni a fost găsit de polițiștii americani închis într-o cușcă pentru câini, într-o casă mobilă din statul Georgia, înconjurat de sute de animale, arme și droguri, relatează NewsChannel5.

Lângă cușca în care se afla băiatul se aflau trei găleți în care erau ținuți șoareci și mai mulți șerpi, printre care un Boa de 3 metri lungime.

Copilul a fost găsit joi, în timpul unui raid al polițiștilor la o locuință mobilă din Georgia, unde proprietarii țineau arme, plante de cannabis și peste 600 de animale, inclusiv un piton letal boa constrictor.

Trei persoane au fost arestate – doi bărbați și o femeie – acuzate de abuz asupra minorilor, cruzime față de animale, fabricare de marijuana, posesie de droguri și posesie de arme de foc.

Băiețelul în vârstă de 18 luni a fost găsit de polițiști închis într-o cușcă, în care se aflau mai multe jucării și ceea ce pare o pungă de snacksuri. „Toate lucrurile copilului și jucăriile sale se aflau în acea cușcă”, au transmis polițiștii.

Proprietatea era împrejmuită de mai multe garduri și apărată de 15-20 de câini, iar locuința era infestată de viermi și gândaci.

Aici, polițiștii au mai găsit aproape 100 de găini, alți zeci de câini închiși, iepuri, pisici și peste 500 de șobolani.

De asemenea, anchetatorii spun că mai erau ascunse 127 de plante de marijuana și 17 arme.

Inchide