Soțul Alinei Gorghiu a produs un accident grav pe Valea Oltului. Lucian Isar a intrat cu SUV-ul într-un camion

Publicat: 16/03/2017, 20:23
Actualizat: 16/03/2017, 21:37

Lucian Isar, soțul senatorului liberal Alina Gorghiu se afla la volanul unei mașini care a produs un carambol pe DN 7, lovind o autoutilitară și un TIR, care a ajuns pe calea ferată și a blocat traficul.

Isar a fost singura persoană rănită în accident.

Alina Gorghiu a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul nu s-a soldat cu victime, iar soțul ei va face investigații medicale suplimentare în București.

Fostul președinte PNL s- aflat joi la Timiș unde a susținut o conferință de presă, urmând să revină în București.

Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican, a confirmat, pentru MEDIAFAX faptul că Lucian Isar nu suferit răni grave și nu a avut nevoie de internare.

„Din câte știu, este în regulă, nu are probleme. Nu a rămas internat. Era singur în mașină. Are lovituri minore”, a declarat pentru MEDIAFAX, Cristian Buican.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că traficul rutier pe Drumul Național 7 a fost blocat pe un sens, iar traficul feroviar a fost blocat total după ce un TIR a ajuns pe calea ferată, din cauza unui șofer care a intrat pe contrasens în zona localității Câineni, jud. Vâlcea.

„Un autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară și apoi cu un TIR, care a căzut pe calea ferată. În urma impactului, șoferul autoturismului a fost rănit ușor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.