Soțul Andreei Esca, internat la Terapie intensivă cu Covid-19! Știrista se află în același spital din Capitală!

Soțul Andreei Esca, internat la Terapie intensivă cu Covid-19! Știrista se află în același spital din Capitală!
Soțul Andreei Esca, internat la Terapie intensivă cu Covid-19! Știrista se află în același spital din Capitală! / Sursă Foto: Andreea Esca, Facebook
Publicat: 13/07/2020, 21:55
Actualizat: 06/04/2021, 19:17

Soțul cunoscutei jurnaliste Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19, scrie Cancan. Știrista se află în același spital din Capitală.

Andreea Esca, infectată după o petrecere la malul mării

Conform Cancan, soțul cunoscutei jurnaliste Andreea Esca este internat la Terapie intensivă cu Covid-19. Acesta ar fi luat virusul de la soția sa, care a participat la un eveniment aglomerat de pe litoral.

Câteva zeci de vedete din din showbizul românesc au luat parte pe litoral la deschiderea unui hotel de lux din stațiunea Olimp, fără să se conformeze rigorilor de distanțare impuse de autorități.

Andreea Esca ar fi fost și ea prezentă la această petrecere, unde s-ar fi infectat cu noul coronavirus. Hotelul care ar fi organizat petrecerea unde a mers jurnalista  se numește Novum by the Sea.

Confirmarea că știrista a fost testată pozitiv a venit la doar două zile de la notificarea trimisă de PRO TV. Postul de televiziune anunța că mai mulți angajați ai stației au fost infectați cu noul coronavirus, la acel moment neprecizând despre cine ar fi vorba.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase