Sprijin pentru TURCIA din partea parlamentarilor români! Aceștia donează bani pentru victimele cutremurului

Sprijin pentru TURCIA din partea parlamentarilor români! Aceștia donează bani pentru victimele cutremurului
Publicat: 08/02/2023, 12:52

În plenul Camerei Deputaților, liderii de grup ai PSD și PNL, au anunțat faptul că toți parlamentarii români vor face donații financiare pentru victimele cutremurului din Turcia.

Parlamentarii vor depune bani în contul special deschis de către ambasada Turciei, iar această donație va veni atât din partea senatorilor, cât și din partea deputaților.

Apelul pentru donații vine din partea lui Ibram Iusein, reprezentantul minorității turce în Parlamentul României.

De asemenea, se va face o donație și din partea Senatului și Camerei Deputaților (instituțiile).

„Acum e momentul să fim uniți”

Muftiatul Cultului Musulman din România organizează o campanie de ajutorare pentru supraviețuitorii cutremurului din Turcia.

„Acum e momentul sa fim uniti, acum e momentul sa intindem o mana de ajutor celor aflati in suferinta! Muftiatul Cultului Musulman din România începe campania de colectare a donațiilor pentru persoanele afectate de seria de cutremure ce a curmat vietile a mii de oameni si alte zeci de mii au ramas fara adapost”, se arată într-o postare pe Facebookul Muftiatului.

„În primă fază, este nevoie de următoarele: pături, pilote, perne, prosoape, lenjerii de pat ( noi ). Dacă doriți să ajutați financiar, contul unde se pot efectua donatiile banesti este următorul: Beneficiar: Muftiatul Cultului Musulman

IBAN: RO08BREL0002001798030101

Așteptăm la sediul nostru ajutoarele dvs. Adresa: Strada Bogdan-Voda, nr.75 Constanța”, se mai arată în postare.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase