Ștefan Bănică Jr. s-a certat cu un fan pe Instagram: „Marș afară!”

Ștefan Bănică Jr. s-a certat cu un fan pe Instagram: „Marș afară!”
Ștefan Bănică Jr. s-a certat cu un fan pe Instagram: „Marș afară!” / Foto / Ștefan Bănică Jr / Facebook
Publicat: 24/10/2020, 16:25

Ștefan Bănică Jr. a avut un schimb de replici cu un fan, care a criticat-o pe partenera sa de viață, Lavinia Pârva.

Fanul a numit-o pe cântăreață „pițipoancă” și i-a reproșat că a apelat la mai multe operații estetice.

„Marș afară!” – Bănică Jr.

Artistul a avut o replică dură: „Prostia, nesimțirea și mârlănia nu au ce cauta pe pagina mea! Marș afară”, a scris Bănică.

Juratul de la X Factor a publicat o fotografie cu Loredana Groza. Fanii au început să comenteze asupra operațiilor la care ar fi recurs Loredana.

„Și pițipoanca aia de nevastă-ta a apelat la același chirurg estetician? Seamănă tot mai tare cu Andreea Tonciu”, a scris internatul. Nu a trecut mult timp și a intervenit și Ștefan Bănică jr, care s-a supărat pe fanul său.

Ștefan Bănică Jr., mesaj sfâșietor după moartea fostei sale iubite, Cristina Țopescu: „Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri…”

Vestea morții Cristinei Țopescu l-a șocat pe Ștefan Bănică Jr., cel care i-a fost partener de viață în anii ’90.

Artistul a reacționat pe Facebook și a scris câteva rânduri drept omagiu pentru Cristinei, pe care le-a postat alături de o fotografie în care apare alături de vedeta tv.

„Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viață mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe Facebook.

Cristina Țopescu a fost discretă în privința relațiilor sale și nu a vorbit des despre bărbații din viața ei.

Vedeta a avut relații cu artistul Ștefan Bănică Jr. și jurnalistul Dan Andronic.

View this post on Instagram

Ne vedem în această seară la X FACTOR, ora 20:30, Antena 1! ? Sa aveti weekend plăcut! #XFactor #XFactorRomania #weekendplacut

A post shared by Stefan Banica (@stefanbanica.official) on

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult