STS vrea să achiziționeze suporturi pentru tablete în valoare de 1,7 milioane de lei

Redactor:
Teodor Bobei
Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) vrea să cumpere, prin licitație deschisă, suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei. Instituția dorește să achiziționeze, până în 2021, un număr maxim de 17.000 suporturi pentru tablete, potrivit anunțului publicat în SEAP.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) vrea să cumpere, prin licitație deschisă, suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei. Instituția dorește să achiziționeze, până în 2021, un număr maxim de 17.000 suporturi pentru tablete, potrivit anunțului publicat în SEAP.

„Se vor achiziționa suporturi pentru tablete, necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor Serviciului de Telecomunicații Speciale. Cantitățile minime și maxime de suporturi pentru tablete estimate a fi achiziționate sunt minimum 1.000 buc – maximum 17.000 buc. În cadrul unui singur contract subsecvent se pot achiziționa minimum 200 buc. – maximum 3.000 buc”, se arată în anunțul de participare la procedura de achiziție publicat de STS pe portalul online al Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

În anunț sunt estimate șase contracte subsecvente pe parcursul derulării acordului-cadru, după cum urmează: un contract subsecvent în 2019 la semnarea acordului-cadru, trei contracte subsecvente în anul 2020 și alte două contracte în anul 2021.

„Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, determinată pe baza cantităților maxime estimate a fi achiziționate este de 300.000,00 lei fără TVA. Cantitățile de produse menționate sunt estimate, cantitățile efectiv achiziționate urmând a fi mai mici sau mai mari în funcție de nevoile concrete ale instituției de la momentul atribuirii contractelor subsecvente și creditele bugetare alocate cu această destinație”, potrivit sursei citate.

Contractul de furnizare-cumpărare ar urma să fie încheiat pe 24 de luni, achiziția fiind finanțată din fonduri bugetare.

„Suportul va asigura fixarea fermă a echipamentului într-o poziție ergonomică pentru operator. Poziția tabletei trebuie să fie fermă pe suport, fără a fi necesare ajustări / reglaje de niciun fel pe timpul utilizării de către operator, asigurând totodată o poziție optimă de operare, nesolicitantă din punct de vedere fizic și care să asigure o vizibilitate maximă a echipamentului”, conform caietului de sarcini al acordului cadru de furnizare a suporturilor pentru tablete.

Achiziția va fi făcută de STS în vederea îndeplinirii atribuțiilor instituției.

„Conform prevederilor Legii nr. 92/1996, printre responsabilitățile principale ale Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) se numără administrarea, exploatarea și dezvoltarea de rețelele de telecomunicații speciale, controlul tehnic al rețelelor de telecomunicații din administrarea sa și asigurarea confidențialității telecomunicațiilor speciale, asigurarea inviolabilității instalațiilor, echipamentelor și rețelelor de telecomunicații speciale, asigurarea compatibilității sistemelor proprii de telecomunicații cu cele din sistemul național de apărare, precum și cu rețeaua publică de telecomunicații. Pentru îndeplinirea acestor atribuții este necesară încheierea unui acord-cadru în cadrul căruia să poată fi achiziționate suporturi pentru tablete”, se mai arată în caietul de sarcini.

Anunțul STS a fost publicat miercuri în SEAP, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 23 septembrie a.c. Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină cererea este 23 decembrie 2019.

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Simona Halep a primit cea mai dură lecție de la Sorana Cîrstea! Motivul pentru care...
Monica Pop a luat foc când a auzit ASTA: Doamne ferește! Ce s-a aflat despre...
Reuters: Un document neoficial al UE ar propune redesenarea graniţelor din zona balcanică
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
În Italia au fost descoperite 16 persoane cu super-imunitate la Covid-19. Explicațiile specialiștilor
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
Un bebeluș cu TREI penisuri ULUIEȘTE medicii. „Asta da intrare în istorie”
Gata, s-a făcut anunțul oficial despre războiul între Rusia și Ucraina! Ce pregătesc americanii
Horoscop 17 aprilie 2021. Zodia care își rezolvă multe probleme astăzi
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Povestea uneia dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Ea a creat împreună...
Inchide