STS vrea să achiziționeze suporturi pentru tablete în valoare de 1,7 milioane de lei

Publicat: 22/08/2019, 11:55

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) vrea să cumpere, prin licitație deschisă, suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei. Instituția dorește să achiziționeze, până în 2021, un număr maxim de 17.000 suporturi pentru tablete, potrivit anunțului publicat în SEAP.

„Se vor achiziționa suporturi pentru tablete, necesare pentru îndeplinirea atribuțiilor Serviciului de Telecomunicații Speciale. Cantitățile minime și maxime de suporturi pentru tablete estimate a fi achiziționate sunt minimum 1.000 buc – maximum 17.000 buc. În cadrul unui singur contract subsecvent se pot achiziționa minimum 200 buc. – maximum 3.000 buc”, se arată în anunțul de participare la procedura de achiziție publicat de STS pe portalul online al Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

În anunț sunt estimate șase contracte subsecvente pe parcursul derulării acordului-cadru, după cum urmează: un contract subsecvent în 2019 la semnarea acordului-cadru, trei contracte subsecvente în anul 2020 și alte două contracte în anul 2021.

„Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, determinată pe baza cantităților maxime estimate a fi achiziționate este de 300.000,00 lei fără TVA. Cantitățile de produse menționate sunt estimate, cantitățile efectiv achiziționate urmând a fi mai mici sau mai mari în funcție de nevoile concrete ale instituției de la momentul atribuirii contractelor subsecvente și creditele bugetare alocate cu această destinație”, potrivit sursei citate.

Contractul de furnizare-cumpărare ar urma să fie încheiat pe 24 de luni, achiziția fiind finanțată din fonduri bugetare.

„Suportul va asigura fixarea fermă a echipamentului într-o poziție ergonomică pentru operator. Poziția tabletei trebuie să fie fermă pe suport, fără a fi necesare ajustări / reglaje de niciun fel pe timpul utilizării de către operator, asigurând totodată o poziție optimă de operare, nesolicitantă din punct de vedere fizic și care să asigure o vizibilitate maximă a echipamentului”, conform caietului de sarcini al acordului cadru de furnizare a suporturilor pentru tablete.

Achiziția va fi făcută de STS în vederea îndeplinirii atribuțiilor instituției.

„Conform prevederilor Legii nr. 92/1996, printre responsabilitățile principale ale Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS) se numără administrarea, exploatarea și dezvoltarea de rețelele de telecomunicații speciale, controlul tehnic al rețelelor de telecomunicații din administrarea sa și asigurarea confidențialității telecomunicațiilor speciale, asigurarea inviolabilității instalațiilor, echipamentelor și rețelelor de telecomunicații speciale, asigurarea compatibilității sistemelor proprii de telecomunicații cu cele din sistemul național de apărare, precum și cu rețeaua publică de telecomunicații. Pentru îndeplinirea acestor atribuții este necesară încheierea unui acord-cadru în cadrul căruia să poată fi achiziționate suporturi pentru tablete”, se mai arată în caietul de sarcini.

Anunțul STS a fost publicat miercuri în SEAP, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau cererilor de participare este 23 septembrie a.c. Perioada minimă pe parcursul căreia ofertantul trebuie să își mențină cererea este 23 decembrie 2019.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
A pierdut la Marriott banii de la cămătari și... De ce a cedat Mititelu Jr.?!...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU e nimeni pe trecere?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
De ce l-a părăsit Simona Florescu pe Ion Dichiseanu: "Eu stiu foarte bine ce s-a...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Musculițele care zboară în jurul fructelor nu sunt muște de fructe. Cum să scăpăm de...