Studentă din SUA, găsită moartă într-o pădure din Rusia

Studentă din SUA, găsită moartă într-o pădure din Rusia
Studentă americană găsită decedată într-o pădure / Sursă Foto: Pixabay - Ilustrativ
Publicat: 20/06/2021, 09:29
Actualizat: 20/06/2021, 16:12

Trupul neînsuflețit al unei studente americane, care fusese dată dispărută săptămâna trecută, a fost găsit într-o pădure din Rusia, relatează EuroNews. În ultimul mesaj pe care îl trimisese mamei sale a scris că se afla într-o mașină cu un necunoscut.

Catherine Serou, 34 de ani, făcuse armata în cadrul marinei americane și era studentă la Universitatea Lobachevsky, în orașul Nijni Novgorod din vestul Rusiei.

Studenta a dispărut marți seară

Studenta a dispărut marți seară, fapt care a declanșat o acțiune de căutare la care au participat 100 de voluntari.

Trupul său a fost găsit sâmbătă, într-o pădure în nordul regiunii Bor, transmite presa din Rusia.

Comitetul de Investigații di Rusia, care anchetează cazurile dificile de crimă, a confirmat găsirea „studentei străine dispărute”.

Bărbat de 44 de ani, suspect de crimă

Un bărbat de 44 de ani, neînarmat, a fost acuzat sub suspiciunea de crimă. Dacă va fi găsit vinovat, va putea fi condamnat la o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

Mama lui Catherine a declarat vineri pentru postul american de radio NPR că, în ultimul mesaj primit, fiica ei a scris: „Sunt într-o mașină cu un necunoscut. Sper să nu fiu răpită”.

Mama studentei a mai spus că fiica ei a vrut să învețe limba rusă înainte de a da la facultate în SUA și să devină avocat specializat în imigrație.

Ambasada SUA de la Moscova a transmis că urmărește îndeaproape investigația și oferă asistența necesară familiei lui Catherine.