SUCEAVA. A sunat la 112 să-și dea dispărută soția. Polițiștii au fost surprinși când au găsit-o pe Aglaia. Ce făcea femeia

SUCEAVA. A sunat la 112 să-și dea dispărută soția. Polițiștii au fost surprinși când au găsit-o pe Aglaia. Ce făcea femeia
120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost implicați în perchezițiile de marți
Publicat: 06/07/2020, 20:23
Actualizat: 06/07/2020, 20:25

Un bărbat din comuna Pârteștii de Jos, județul Suceava, a sunat la 112 să anunțe dispariția soției. Nu mică le-a fost mirarea polițiștilor de la Secția Rurală Gura Humorului când au găsit-o pe femeia de 59 de ani.

Bărbatul a apelat serviciul unic de urgență vineri, 3 iulie, susținând că nu își găsește soția. Ajunși la fața locului, oamenii legii au început s-o caute pe Aglaia prin gospodărie, scrie Observator.

Femeia se afla într-una dintre camere unde dormea, ruptă de beată, între șifonier și sobă.

Aglaia nu știa nici cum a ajuns acolo

A fost chemată ambulanța, iar medicii au constatat că femeia are etilism acut. Nu știa cum a ajuns să doarmă lângă șifonier și a refuzat să fie transportată la spital.

Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

„La 03.07.2020, ora 18.01, Secția 10 Poliție Rurală Gura Humorului a fost sesizată prin SNUAU 112 de către Turculeț Grigore din com. Pârteștii de Jos, despre faptul că nu își găsește soția Turculeț Aglaia Titica, de 59 ani, din com. Pârteștii de Jos.

În urma verificărilor fost identificat apelantul Turculeț Grigore, care a declarat faptul că în cursul zilei de 03.07.2020, în jurul orei 14.00, când s-a reîntors la domiciliul său, în urma unor căutări, nu a mai găsit-o pe soția sa Turculeț Aglaia Titica, în vârstă de 59 ani.

În cauză au fost desfășurate activități de căutare atât în incinta locuinței cât și în anexele acesteia, ocazie cu care Turculeț Aglaia a fost identificată în timp ce dormea lângă un șifonier dintr-o cameră a locuinței, aceasta fiind învelită cu o haină groasă de culoare neagră.

Procedând la interogarea acesteia s-a constatat faptul că emana halenă alcoolică și că nu știe cum a ajuns în locul indicat mai sus. Totodată, aceasta a mai declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni comise prin violență sau alte ilegalități.

În cauză a fost solicitată o ambulanță în vederea acordării de îngrijiri medicale pentru Turculeț Aglaia Titica, însă aceasta a refuzat să fie transportată la spital, fiind diagnosticată cu etilism acut”, potrivit comunicatul IPJ Suceava.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase