Supărat că nu a fost angajat într-un restaurant, un tânăr a înjunghiat un client

Supărat că nu a fost angajat într-un restaurant, un tânăr a înjunghiat un client
Sursă foto: Facebook
Publicat: 29/11/2022, 17:41
Actualizat: 29/11/2022, 17:42

Un incident grav a avut loc într-un restaurant din Suceava. Un tânăr de 23 de ani, care s-a enervat că nu a fost angajat, a înjunghiat un client care a încercat să-l calmeze. Băiatul a fost dus la audieri.

Evenimentul a avut loc marți, în jurul orei 13:20.

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin cu privire la o agresiune petrecută în parcarea unui restaurant din zona centrală a municipiului Suceava.

Se pare că tânărul de 23 de ani, care este din Botoșani, a vrut să se angajeze în restaurantul respectiv și a fost refuzat. Nervos că nu a fost primit, băiatul a venit și a avut un comportament recalcitrant la adresa angajaților.

Văzând ce se întâmplă, un client s-a ridicat de la masa la care stătea și a încercat să îl calmeze pe tânăr. L-a scos afară, moment în care acesta a devenit violent fizic. A scos un cuțit și l-a înjunghiat pe client. Acesta a suferit mai multe leziuni prin înjunghiere, ulterior fiind dus la spital. Conform informațiilor, leziunile ar fost atât de puternice încât ar fi putut duce la decesul bărbatului.

Agresorul a fost identificat la fața locului, a fost încătușat și preluat în custodie de polițiști, fiind transportat la sediul Poliției Municipiului Suceava pentru audieri.

De asemenea, în cadrul activităților de cercetare a locului faptei a fost identificat și cuțitul folosit la agresiune, urmând a fi completat și consolidat probatoriul și a se dispune măsuri procesuale.

S-a întocmit dosar penal, cauza fiind preluată de către Serviciul de Investigaţii Criminale IPJ Suceava sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, urmând a se stabili cu exactitate toate circumstanțele producerii evenimentului și a se dispune măsuri procesuale față de autor.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit,citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase