Tânăr arestat pentru 30 de zile, după ce a scuipat și lovit un polițist în Gara Brașov

Redactor:
Cosmin Pirv
Un tânăr de 23 de ani a fost arestat preventiv, luni seara, pentru 30 de zile pentru ultraj, după ce a scuipat, înjurat și lovit un șef de post din cadrul Poliției Transporturi Feroviare Brașov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în zona Gării Brașov.

„Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de 23 de ani, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, fapta fiind săvârșită în stare de recidivă postcondamnatorie. În esență s-a reținut că, la data de 29 aprilie 2019, în jurul orei 01.15, noaptea, în timp ce se afla în zona Gării CFR Brașov, inculpatul i-a adresat injurii, a scuipat-o, a proliferat amenințări cu acte de violență și moartea și a exercitat acte de agresiune fizică, prin lovirea în mod repetat, cu picioarele și coatele, a persoanei vătămate, un polițist, respectiv agent șef de Post din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Brașov, acesta fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cătălin Moraru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Potrivit aceleiași surse, bărbatul a fost arestat deja pentru 30 de zile. „Urmare a agresiunii exercitate, persoana vătămată a necesitat un număr de trei-patru zile de îngrijiri medicale. Inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Brașov, cu propunere de luarea măsurii arestului preventiv, propunerea fiind admisă pe o perioadă de 30 de zile”, a mai spus Cătălin Moraru.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi comis o faptă similară în 2015, când tot în apropierea Gării din Brașov, a lovit un polițist, care a avut apoi nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale.

 

Inchide