Tânără din Capitală transportată la spital, după ce tramvaiul 34 i-a SECȚIONAT piciorul

Redactor:
Mihaela Gidei
O tânără din Capitală a ajuns de urgență la spital, după ce un tramvai i-a amputat piciorul, în zona Baba Novac.

Medicii au operat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani căreia un tramvai i-a secționat piciorul, vineri, în zona Baba Novac din Capitală și, în ciuda eforturilor, aceștia au fost nevoiți să-i amputeze gamba, informează reprezentanții spitalului „Bagdasar-Arseni” din Capitală.

„Este conștientă, echilibrată, este la Terapie Intensivă, a suferit o intervenție chirurgicală. Cu toate eforturile, a trebuit să efectuăm amputația segmentului traumatizat, a gambei. (…) Orice politraumatism duce la stare gravă”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florin Bica, medic Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” .

Este vorba despre tânăra în vârstă de 20 de ani care a fost transportată de urgență la spital vineri, după ce un tramvai i-a secționat piciorul, accidentul producându-se în zona Baba Novac din Capitală, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Echipajele ISU București-Ilfov au intervenit, vineri dimineață, după ce a avut loc un accident de tramvai în urma căruia unei fete în vârstă de 20 de ani i-a fost secționat piciorul. Accidentul s-a produs pe linia 34 a tramvaiului, în zona Baba Novac din Capitală.

Potrivit reprezentanților ISU, fata a fost transportată la spitalul „Bagdasar-Arseni” din Capitală, la accident intervenindu-se cu două ambulanțe și o autospecială.

Din verificările polițiștilor rutieri reiese că tânăra ar fi traversat printr-un loc nepermis.

Inchide