• Publicat:
Știri

Tânără dispărută de patru luni, găsită moartă într-un tomberon, în subsolul unei case / O altă femeie, arestată în cazul bizar care dă bătăi de cap polițiștilor

Poliția din Philadelphia a pus sub acuzare o persoană în legătură cu moartea tinerei Erin Schweikert, ale cărei rămășițe au fost descoperite - săptămâna trecută - învelite în plastic, în subsolul unei case.

Maddison Leidy, în vârstă de 25 de ani, locuia în casa de pe Porter Street, unde a fost găsit cadavrul tinerei Erin, în vârstă de 18 ani, scrie phillyvoice.com.

Leidy este acuzată de compromiterea dovezilor, conspirație, profanare de cadavre și alte infracțiuni, după găsirea trupului neînsuflețit al fetei.

Legătura dintre cele două femei este neclară. Leidy a fost arestată în data de 17 ianuarie și se află în închisoare, putând fi eliberată pentru o cauțiune de 500.000 de dolari. Audierile preliminare în cazul ei bizar vor începe în 5 februarie.

Schweikert a dispărut în septembrie 2019 și a fost văzută ultima dată în Philadelphia, la o adresă din South Lee Street, la 3 km distanță de casa lui Leidy. Schweikert devenise recent mamă.

Poliția așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a determina cauza decesului. Deocamdată, în acest caz nu există nicio acuzație de omucidere.

Cadavrul lui Schweikert a fost găsit în 16 ianuarie, după ce poliția a intrat în casa lui Leidy cu un mandat de arestare, în urma unui pont privind prezența fetei dispărute în acea casă.

Leidy a pledat vinovată în cazul unui jaf din 2016 și a fost condamnată cu suspendare. Ulterior, femeia a încălcat de două ori termenii eliberării și a ajuns la închisoare.

Anchetatorii cred că se confruntă cu un caz de trafic de persoane și investigația este în toi. De asemenea, binefăcătorii au lansat o campanie de donații pentru a plăti înmormântarea tinerei de 18 ani.

Pagina a fost creată în octombrie, pentru a atrage atenția asupra dispariției fetei și au fost strânși bani pentru angajarea unui detectiv particular. În prezent, oamenii au donat peste 17.000 de dolari.

Maddison Leidy

Inchide