Tatăl fetei de 14 ani agresată și violată de șapte tineri: „Fiica mea nu avea prieten”

Tatăl fetei de 14 ani agresată și violată de șapte tineri: Fiica mea nu avea prieten
Tatăl fetei de 14 ani care ar fi fost legată, agresată și violată de șapte tineri din localitatea giurgiuveană Roata de Jos spune că fiica sa nu avea prieten, din primele informații reieșind că doar doi dintre aceștia ar fi violat-o, ceilalți fiind complici
Publicat: 26/02/2013, 13:15
Actualizat: 30/03/2019, 12:03

Tatăl fetei de 14 ani care ar fi fost legată, agresată și violată de șapte tineri din localitatea giurgiuveană Roata de Jos spune că fiica sa nu avea prieten, din primele informații reieșind că doar doi dintre aceștia ar fi violat-o, ceilalți fiind complici, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Am plecat cu fata la Poliție, am dat declarație și s-a stabilit cine au fost. Unii au declarat că sunt vinovați, alții că nu. Unii s-au lăudat că au filmat-o și o să dea pe youtube, dar nu stiu ce s-a întâmplat, fata mea, Cristina îi cunoștea. Au legat-o cu niște curele, au bătut-o, se pare că doi au violat-o, iar ceilalți ar fi complici, dar ceea ce vreau eu să spun este că s-a întâmplat într-o casă, la un băiat, dar acest băiat de 17 ani nu era prietenul ei. Fata mea nu avea prieten, dacă era așa aș fi aflat. Este dureros ce s-a întâmplat”, a declarat tatăl fetei, Marian Cristea.

Reprezentanții IPJ Giurgiu spun că urmează să stabilească dacă victima suferă sau nu de anumite afecțiuni.

„Se pare că fata are un retard mintal, dar până în momentul de față nu putem afirma cu certitudine pentru că nu deținem documentele necesare care să ateste această situație”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Șuță.

Părinții celor șase suspecți, aflați în fața Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au reclamat că tinerii nu au fost asistați de către avocați la audieri, însă polițiștii giurgiuveni au susținut, în replică, faptul că s-au respectat toate condițiile prevăzute de lege într-o asemenea situație, suspecții beneficiind de apărători din oficiu.

Tinerii acuzați că au legat, lovit și violat o adolescentă de 14 ani, la locuința prietenului fetei, din comuna Roata de Jos, județul Giurgiu, nu au antecedente penale, anchetatorii confirmând că unul dintre ei ar fi intenționat să filmeze violul cu telefonul mobil, dar că a renunțat.

Potrivit reprezentanților IPJ Giurgiu, la dosarul deschis de către procurorul de caz există un certificat medico-legal obținut de către victimă în urma prezentării la doctor, potrivit legislației în vigoare fata de 14 ani și suspectul de aceeași vârstă cu ea urmând să fie supuși unei expertize neuropsihiatrice.

„Tinerii implicați în cazul fetei de 14 ani din comuna giurgiuveană Roata de Jos nu au antecedente penale, iar unul dintre ei ar fi avut intentia să filmeze cu telefonul mobil violul, dar a renunțat. Nu există o filmare, așa cum s-a vehiculat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Șuță.

La ora transmiterii acestei știri, cei șase suspecți reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore sunt audiați de către procurorul Parchetului Tribunalului Giurgiu.

Comisarul Cristian Șuță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu, a declarat că în cursul zilei de sâmbătă, la postul de Poliție din comuna Roata de Jos s-a prezentat o minoră de 14 ani care a spus că pe 3 ianuarie, pe când se afla la locuința iubitului ei, în vârstă de 17 ani, a fost obligată, prin violență, să întrețină relații sexuale cu mai mulți băieți.

Potrivit sursei citate, fata le-a spus polițiștilor că s-a dus de bunăvoie la iubitul ei, iar acesta i-a propus să întrețină raporturi sexuale cu mai mulți prieteni ai săi, cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, trei dintre aceștia fiind minori – unul de 14 ani și doi de 17 ani.

„Fata a refuzat acest lucru, motiv pentru care a fost legată și lovită de către trei dintre tineri, între aceștia fiind și un minor de 14 ani, singurul din grup care nu a fost reținut. În momentul de față șase dintre suspecți au fost reținuți, încă de sâmbătă, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și proxenetism, urmând ca astăzi (n. r. – duminică) aceștia să fie prezentați magistraților Tribunalului Giurgiu cu propunerea de arestare preventivă”, a mai spus comisarul Șuță.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Trei zodii, weekend agitat. Vin probleme peste probleme
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer